Како ви е поубаво - со кондом или без?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Без кондом многу боље филинг не е тоа,тоа со кондом.

Абе дај не зезај Кондом ДА со непозната партнерка некој излет со шема за еден вечер. Инаку вака да знам дека се е ок со парнерката каков кондом бе нема шанси нема никаков филинг со тоа е катастрофа исто како да си купиш пи**а од гума па да имаш секс. :ROFLMAO::ROFLMAO: Па некогаш е подобро и да ти го :drk: отколку да го ставиш вантре со чадор. А тоа демек заштита од бременост може у мал процент ама треба да сум токмак (ВОЛ) па да не осетам кога ми иде ми иде бе брат бегај на страна вади нема чекај уште малку уште малку и оп бидна беља. А заштита од полово преносливи болести да тука симнувам капа и користам у крајна ситуација. (y)

Да ебаш со кондом ти е исто како да лижаш сладолед преку стакло :)

мујо зел да ебава некоја дома а хасо го гледал преку пенџере,стасал мујо до бодито ги турнал гајчите и почнал да ебе...и хасо му вика боди мујо..и мујо бодам хасо бодам нешто слично и со кондом ти е :D

Abe se razbira deka bez kondom e najubavo , ali ako podrazmislam so ne bolesti sega ima podobro e so kondom.....

Без кондом не сум пробал стварно незнам,,..,.....

И за нас женските има разлика дали е со или без, и од мое лично искуство зборувам, и од тоа што сум слушала од други. Мене ми е поубаво без, полесно свршувам така, ама не ми се ризикува секогаш.

Без кондом е подобро но по ризично :)

Glupa tema... Normalno 100% podobro e bez. Ako veke mora togas OKAMOTO 0,02 mm ili eventualno 0,03 mm

незнам зашто се поставуваат прашања на кои однапред е познат одговорот :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom