Како тепате време на работа?

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitri
  • Време на започнување Време на започнување
sveznajko напиша:
тоа пеер , мп3 и сурфот, шо друго ти преостанува,овде сите месинџери ги ијам инсталирано =) шо бе не те пуштаат со слушалици ??? шо бранша ви е фирмата?

Банка брате...бирократија до гуша

rabotam honorarno vekje 2 meseca,do pocetokot na skolskata godina...bi tepala vreme koa neam rabota na mirc..ama deka ne smeam toa...kajgana ili tv.com...ali 10 %vtoroto 90 % prvoto..najozbilno!

Што знам, зависи. Ако се гужви тогаш немам време ништо друго да правам освен да работам.
А ако нема работа, тогаш читам на Кајгана, муабетам на мсн, читам по интернетов нешто, си барам сликички и позадини, пијам кафе со комшивката, пушам цигари како ненормална, ќе дојде некој да ме посети и поминува времето.
Ретко ми е сафра и досадно.

:kafe: Ikoncevo kazuva se. Kafe i kompjuter mojata najcesta "rabotna" kombinacija.

Работам : триесет пилци има пред мене и чекаат со пенкалото и тетратката... А вие на работа имате слободно време? Чудно :raz:

Macedalien напиша:
Работам : триесет пилци има пред мене и чекаат со пенкалото и тетратката... А вие на работа имате слободно време? Чудно :raz:

За жал моите претпоставени имаат чудна навика да заборават да ми дадат работни задачи се до три и пол или покасно...а у четири ми завршува работно време...до тогаш какгана, goal.com, on.net, motika итд со по нешто работа у меѓувреме

Со тепалка за муви :pos:

П.С. Не работам. :)

Пред компјутер, пред кош и пред книга.

nikako tolku mi e dosadno periodov umiram so eden zbor,ne se izdrzuva!

za radivce ne e problem tuku so da se pravi osven slusanje radio

па на интернет и понекогас чепкам по ресиверот да не најдам некој филм со е за гледање

па малку работиш,малку пиеш кафе,малку музика и поминал денот

Мојата работа не е врзана со време т.е. штом завршам(што побргу :) ) си заминувам.

Работам кога сум на работа.
Туку не дека не знам како работаат сите, но кога ве читам, неможам а да не се изнервирам. Зошто не седите дома ако не ви се работи бе луѓе?:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom