Kaко си ја билдате самодовербата пред пуштање?

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не билдам самодоверба, билдам мускули и девојките сами идат.

Шала на страна ...

Значи немам некое посебно билдање на самодоверба, одам опуштено и што е пишано ќе се случи. Во случај на корпа, барам друга. Едноставно нели ? :toe:

Секогаш кога планираш нешто излегува како што не треба, Домашниот есап на пазар не излегува рекле старите.
Затоа се оставам да си тече спонтано, ако има некоја хемија, зборовите сами ќе излегуваат и ќе знаеш што треба да речеш и да направиш во моментот. А ако си од дома "набилдан" и ако тргнат работите наопаку, пропадна се во вода:toe:

sto znam... nikogas ne sm bildal samodoverba, ednostavno sum si jas i otidam i kazam se sto imam da kazem na tipkata... pa sto bide, neka bide...

ај бе бегај 7мо одделенка ми мавна корпа вечерва а ми вика ми се свиѓаш... нека иде нека порасне после нека се пушта на некој

Јас лично не правам никаков „план„ за пуштање:pos2:Не излегувам од дома со планот во ташна составен од точки и потточки:)
Самодоверба имам константно така да воопшто не ми пречи и не ми прави проблем ако нешто ми „налета„ на нишан :helou:

се согласувам ако ми се свиѓа и е слободна и пристапувам и терам муабет,па после се шо велет србине otom-potom:pos2:

Ти треба самодоверба?
За што поточно?
ако се срамиш од девојчето тоа значи дека ти треба храброст, а не самодоверба!

:vozbud:

Еве ти една добра варијанта!
Мавни 2 чашки од нешто жестоко и после ќе можеш да кажеш све што мислиш!:pos2:

поззз

Ти треба самодоверба?
За што поточно?
ако се срамиш од девојчето тоа значи дека ти треба храброст, а не самодоверба!

За да имаш храброст,потребна ти е самодоверба.
Срамот се појавува заради недостаток на самодоверба.:smir:

За да имаш храброст,потребна ти е самодоверба.
Срамот се појавува заради недостаток на самодоверба.:smir:

Можно е, али не секојпат.

И јас некогаш се срамувам, ама самодовербата ми е фул. Чисто така ми е срам додека се опуштам, а после ...........

како си ја билдам самодовербата...

па си идам у теретана едно 2-3 саата и после идам у акција...

Nemash poima kolku neam samodoverba i kooolku sum sramezliv i koolku nikad u zivot neam prasano devoja so zborovi,sekad trgnuvam so baknez AKO STVARNO me bendisuva devojceto ako mi se trgne jaka muda ako ne EXTRA :)
Ali kako i da e retko se desava -.- cesto pati NEAM GZ -.-

Edit: Lol! sea gi citam postovite gore...Uzivaj deka nekad u zivot ke si krevam samodoverba so alkohol/joint/kokain! LOl retardirana stvar >< Piam od merak i pijam umereno i kolku i da ispijam pa k se kontroliram.Moze sum po opushten so alkohol i po lesno bi smuval devojka ama definitivno toa ne e pricina poradi koja pijam.

аман бе , женските ги направивте ко којзнае што да се , па глеј колку сте поголеми од нив , ве гледаат како подвижни карпи..
и што ќе се деси кога толкава силна ствар како мушко ќе почне да д'тка од страм пред нив .. или ке поцрвене од страм, се разбира дека корпа ке попиете , женските сакаат некој што ке ги води ,кој ке биде лидер ќе има самодоверба во него..
не ги гледајте толку високо, башка не ти треба убавина за да фатиш типка , ти треба памет. bidi i challenger ;)

покажи и ја твојата вредност , и не и ги кревај акциите..

не треба да си полнам самодоверба за да зборувам со женки ;)

Hehe mi se dopaga temata pa sto znam jas sum hrabar decko i ne sum doziveal do sea korpa :vozbud: idam na se ili nisto,ne sum pesimist teram i ne se zamaram sta bude neka bude,obicno mi uspevalo e sea moze da se dozivee i korpa ama lesno ke ja prebolam se nadevam :jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom