Ф
Флеш
Гостин
Сфи Бугари тука на форумов...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш овака!
Баш овака!
Барем сме боље од дебармаалски soy-boys качени на тротинети што патат од еректилна дисфункција.Баш овака!
Се слуша кашлање од сликава, до толку детално што се познава звукот на шлајмот како се одлепува од душникот и оди во усната празнина каде има контакт со јазик, добива појачање од носни мрсули фино лепо ушмркани и сите заедно смиксани се упатуваат кон хранопроводот, испратени со хард кор квалитетен дим од цигарава и голтка ред лабел. Притоа во контра смер искача воздух наречен глас кој звучи - `Види вака ја да ти кажам`![]()
Вака замислувајте не нас небањатите вмровци.
Сркни си од сојиното млеко Џонтра и не туку се потресуј.Се слуша кашлање од сликава, до толку детално што се познава звукот на шлајмот како се одлепува од душникот и оди во усната празнина каде има контакт со јазик, добива појачање од носни мрсули фино лепо ушмркани и сите заедно смиксани се упатуваат кон хранопроводот, испратени со хард кор квалитетен дим од цигарава и голтка ред лабел. Притоа во контра смер искача воздух наречен глас кој звучи - `Види вака ја да ти кажам`
тој стил со ноктот не може да биде боље ни од најлошотоБарем сме боље од дебармаалски soy-boys качени на тротинети што патат од еректилна дисфункција.
Ne ti ima zacesano useto ili pak da te nervira nekoja cuvka vo nosot, tamu dlaboko. Togas ke prajme muabet dali e bolje ili neтој стил со ноктот не може да биде боље ни од најлошото![]()
Ме мрзи да го објаснувам хуморот и зафрканциите што ги тераме тука, така да ела чичо да те гребне со ноктето.тој стил со ноктот не може да биде боље ни од најлошото![]()