Како си ги замислувате членовите на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Од дома те знаат дека си толку проста?

Одлична Шешељ или некој друг небитен србин фора. Седи пет, да те ебе цел сфет hh
Бравос, дај рачето да ти нацртам петка (y)
И те знаат или не, остај ти Шешељ фора. Додека ја уптребуваш на други гледам арна ти беше, вака одма ја свитка опашката.

Бравос, дај рачето да ти нацртам петка (y)
И те знаат или не, остај ти Шешељ фора. Додека ја уптребуваш на други гледам арна ти беше, вака одма ја свитка опашката.
Тебе не ти дал да ми го земеш на усни, не па нешто друго.
Уште ми е арна.

Тебе не ти дал да ми го земеш на усни, не па нешто друго.
Уште ми е арна.
Добре де сфативме дека си педер. Само уште да кажиш твојте дома дали знаат.
Пошто арна ти била фората.

Добре де сфативме дека си педер. Само уште да кажиш твојте дома дали знаат.
Пошто арна ти била фората.
Еве ти Ибра фора.
Донеси ми ја мајка ти, сестра ти, да видиме дали сум педер.

Ај некој мене нека ме замисли

Еве ти Ибра фора.
Донеси ми ја мајка ти, сестра ти, да видиме дали сум педер.
Дај бе откачи се човече, не туку се џилити бадијала...па ти од две членки една ти се гледа...мрско ми е да ти одговорам, се спуштам на твое ниво...но требаше во ЛП да ми пишеш и да ми кажеш што мислиш а не тука се правиш Маж...буљаш[DOUBLEPOST=1499115565][/DOUBLEPOST]
Ај некој мене нека ме замисли
Инчуле душо, бегај жити се..овде ќе ме направат три во една...се ќорловци мажишча..
Седи мирна.

Дај бе откачи се човече, не туку се џилити бадијала...па ти од две членки една ти се гледа...мрско ми е да ти одговорам, се спуштам на твое ниво...но требаше во ЛП да ми пишеш и да ми кажеш што мислиш а не тука се правиш Маж...буљаш[DOUBLEPOST=1499115565][/DOUBLEPOST]
Инчуле душо, бегај жити се..овде ќе ме направат три во една...се ќорловци мажишча..
Седи мирна.
Дај бе оди легни си, утре гужва ќе е на клиника, ќе има работа ај ај.

Седи мирна.
На кур да ми се љуљаш хixi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom