Како си ги замислувате членовите на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
@bijons радосна што сам ву лајкнаја пост, организирала термин фудбал сс другарке.
Вруќа ву е капитен.

Кхх кххх демек бабушки, а таму пишуваш на сладолеџијата дека поради него бегаат женските членови од овој форум, односно ги брка, а ти бетер си данбетер си запнал по мене и вруќа,такој ли?

l3799D.gif

Парва и Вруќа, кажује бежи мор од форум!

b00c2321fc8c7d19ffa18965b42e745e.gif

Парва и Биџонс, гитла и ти такоџе!

Последно уредено:
На сликата е Теодора од Јустинјан. Византиска Императорка родена на Кипар. Скопјанецот се вљубил во незе. Црквата и нејзините претставници (кој поддржувале брак меѓу мажи) тврделе дека е жена од лош морал tho. Пошто на Кипар глумела во драми со слекување и секс - така е запознал нашиот. Бил да ја гледа.
Дарлинг енкорпорејтс ал дис бизантин осомнес.

1000052253.jpg

Кој карактер била. Еднаш биле на Хиподрумот со Јусти имало трка со коњи во Константинопол. Двајца гејој од натпреварувачите со месеци му се токмеле на Јусти да го симнат од тронот. Ги организирале Ника протестите кој биле толку големи што скоро и да преминале во граѓанска војна. Луѓето под влијание на тие 2ца, ја срушиле и црквата што претходно стоела на местото од Аја Софија. Јусти бил спремен да бега. А Теодора? Му рекла дека повеќе сака да умри како Императорка, одколку да живее во прогон. Поткупил некој да ги смири гејојте и се завршило добро. Ја изградил Светата Мудрост после настанот.

Мислиш не?

Со зборовите лично и персонално од самиот командант Тостери од сајбер единица на учк задолжена за подрачјето на Кајгана Форум:
Bravos drugar:)

Мислиш не?

Со зборовите лично и персонално од самиот командант Тостери од сајбер единица на учк задолжена за подрачјето на Кајгана Форум:
Ajnshtanu, ke ti pishuem samo koga se go stignesh nivoto na tvojot ex-premier Ljupco. Ti si edinsveniot shto imash potencial da go stignesh negovoto nivo na understanding :D

Ne gledam nekoj drug, drugite se obicni, pa ni obocni, amateur kloshari.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom