Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dude, дозволи ми да ти ја претставам вистинската Света Пресвета Четвороица од Кајгана (Изгрев, MIKI1, spiros и GhostLeader):
Kraj ...Spiros levo dole e najak..!!Dude, дозволи ми да ти ја претставам вистинската Света Пресвета Четвороица од Кајгана (Изгрев, MIKI1, spiros и GhostLeader):
И светиот дух го има на видеото, гледај го цело. Очекував на крај Ipsissimus да им упадне клизачи, да ги фати на шамари, да ги дигне на клоци... ама ништо.![]()
Конечно си го најде местото на форумов што ти прилега.
Друже бојата на Light saber или им е утната (треба да биде црвена) или оваа слика ја има правено некој верник.
Субзеро.. ако јас покажам слика како те замислувам тебе со твојата некулутурно-пореметена особина за да лажеш и ставаш во уста на други твои реченици.. верувај,не сакаш да видиш.. не ми даваат и онака годините да се спуштам на твое ниво со лепење слики кој како замислуам..
Овој е @MIKI1Dart Vader е прилично добро типче споредено со овој![]()
Субзеро.. ако јас покажам слика како те замислувам тебе со твојата некулутурно-пореметена особина за да лажеш и ставаш во уста на други твои реченици.. верувај,не сакаш да видиш.. не ми даваат и онака годините да се спуштам на твое ниво со лепење слики кој како замислуам..
не го пикај носето каде што не ти е место..