Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да де, и улетуеш онака директно со клизачи у цеваница, ставаш кондомот и фрц! : )HCL напиша:Јас во основа сум подиректен.Најчесто гледам што побрзо да прејдам на главното.Ретко кога почнувам со здраво јас сум...Скоро никогаш неправам муабет од кај си,кај учиш,бла бла...Мислам се знае.
Е зашо така, сфарно?Caligula напиша:Jebi ga,ja sum pozatvoren tip....u Skopjevo.
A koa sum nadvor od nego sum druga licnost.
Caligula напиша:Jebi ga,ja sum pozatvoren tip....u Skopjevo.
A koa sum nadvor od nego sum druga licnost.
Aceva напиша:Е зашо така, сфарно?
Те опитвам зошто имам идентичен, сигурно посериозен, случај/проблем со една пријателка. Доктор Џекхил у Скопје и Мис Хајд - надвор од границиве на нашата мала и прекрасна. Тука чучи у ќуш и чека да пријде некој (било кој - што е најтрагично), а надвор и блеснуваат тоа очиштата зелени и не моеш да ја стасаш. А кога се иссели на некое подолго време надвор, и јас се понадевав дека сме ја решиле, исто така почна да чучи.
Aceva напиша:Порано имав далеку повеќе нерви, време и воља да се занимавам со продори, ама лејтли, прагот на толеранција ми е непоправливо спуштен. Симнуам наочари и уживам у блурот.:wink: