Како се ослободувате од бесот?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Јадам благо и/или слушам музика. Доста ми е да сум сама пола саат да не ме прашуваат што ми е и ќе се смирам :)

Agresivno , si ja baram beljata , ako ne sum tolku besen .. ke sjebam nesho materijalno .. ako sum epten ...ke se stepam so random osoba :tapp:

Само кантер... ништо друго не помага.. уклучувам кантер и за саат време ја сум како нова.. како ништо да не ми се случило. Мада ја мислам дека најдобро би било да си ставам една боксерска вреќа у соба :D не за друго.. некогаш овие шупациве од cable tel го сјебуат нетот па тогаш е ствр лошо и за мене и за околината.. а посебно за нивните техничари кои мислат дека целата работа е у кабелот (демек ако е на север за 180 степени.. лош знак било тоа... мајката.. у хороскоп да не го прочитаа тоа?! )

Вежбам, само така ми поминува.

Слушам музика, или палам цигара или седнувам да свирам, кога ќе се исвирам на гитарата одма ми поминува бесот :D
а порано имав една вреќа за бокс и на неа си го исфрлав бесот.

Јас досега сум скршил шест монитори, пет телефони, два прозорци, три тестатури и се тоа само од многу неревоза:mad:
Сигурно тоа било јака нервоза.
--- надополнето: Oct 2, 2011 9:37 AM ---
Јас кога ќе сум нервозна,се затворам во соба пуштам гласна музика и вриштам.

Удирам во вреќа со песок. 3-5 минути се доволни да ме заболат рацете и да ја исфрлам нервозата, после играм судоку or something else да се смирам и се е во ред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom