Како се ослободувате од бесот?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
сакам да сум сама во соба и никој да не ме замара околу пола саат

Лупам со глава у ѕид :zid: :), Лупам во боксерската вреќа.

Или одам сама на пешачење, или слушам гласна музика за одлепување, или гледам Пријатели или гледам некој филм со пуцачини:pos2:

имам напади на бес еднаш месечно... ми иде се да искршам. и толку. до другиот месец. не го вадам. ќе види ќе невиди сам си иде.

Па... плачам...многу, а ако има некој до мене може да си го обере :pos2:

Пешачење и Теретана. После тоа и да сакаш да лупаш во ѕид нема да можеш

Ako ima nekoj okolu mene sekogas si go krka stapot ni kriv ni dolzen...a pa vo nekoi drugi slucai znam i da iskocam, vozduh da me fati malce :wink:

Плачење па спиење, секогаш помага:smir:

Работам, работам со саати додека не паднам во кревет...

Легнувам и покушавам да заспијам барем на кратко, се туширам, пуштам музика гласно ... тоа ми текнуе до сеа :toe:

Ја пуштам Die Die my darling од Металика,и за 3 минути сум како нова :)
И го замислувам тој што ме изнервирал во песната :pos:

Шала на страна. Пуцам во перници.Еднаш ја клоцнав ногарката на масата но тоа не беше интелигентно од моја страна.И се изолирам на некој саат во соба и гледам 245 епизода од некоја шпанска серија или рандом филм. Ако сум во можност ќе тркнам до кај другарка и по смешката од две третини ќе знае она дека треба да ''сменам мисли,,. :)

Склекови,тегови,стомачни... така ја трошам негативната енергија :nerv:

се случува понекад да сум бесен и да имам негативна енергија во мене, ама најлесно ја исфрлам на тренинг(кик бокс). или ако тој ден не сум на тренинг се затварам во соба и лежам малце во темница :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom