Како привлекувате внимание ?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Јас си се облекувам во зависност од расположението,а за привлекување внимание...па зависи какво..обично привлекувам внимание со поглед или насмевка.А на некој ако не му се бендисува како сум се облекла,е ич не ми е гајле.Не мора мене да ме глеа,нека си глеа работа!(Обично носам панталони и струкирана кошула или тесна маица,ама не претесна),

Чек Он Ит напиша:

Како сакате да привлечете внимание, дали косата ви е предмет на изживљавање, премногу шминка, разголеност, тетоважи, пирсеви или ?

Со што привлекувате внимание на спротивниот пол ?
( Тука се обраќам и на машко и на женско битие)

Значи ова ми беше прашањето, дали кога се облекувате, сакате да бидете забележани по својата префинетост или својата разголеност ?
Што за вас е префинето, што разголено ?

Јас мислам дека секое машко ќе примети разголена девојка, а ретко кој ќе примети префинета, баш пристојно облечена девојка и ќе му падне вилицата од :shok:, и не дека е до машките туку женските денеска се све расоблечени.
А (сега се обраќам на машките) вие се согласувате со мене ?

Па ајт, мислам дека е интересна темава ...
sekoj si ima svoj stil stil na oblecuvanje .... jas na primer ne pratam moda si nosam toa sto mene mi odgovara i vo sto najdobro se osekam, ima nekolku detalcinja sto postojano si gi nosam, bez niv nemozam da se zamilam, lance mislam na bizuterija, kais, kozicki ......
so sto privlekuvam vnimanie? paa najprvo smek so pogled..... a na prvo mesto mi e smislata za humor,malku i na moja smetka, dobar muabet a posle toa se znae sto sleduva ....
a razgoleni devojki stom ke se pojavi site ke zjapaat vo niv ko gladni volci ...... toa go baraat maskite ali ne sum takov tip

Со единствената работа која мислам дека вреди за внимание...со поглед, но ако веќе морам да гледам од друг аспект на темава...кошула, кошула и кошула по можност закопчана до врат.

Лејди Сатори напиша:
Со единствената работа која мислам дека вреди за внимание...со поглед, но ако веќе морам да гледам од друг аспект на темава...кошула, кошула и кошула по можност закопчана до врат.
ako zborime za obleka, toa e sosem drugo bez kosula ne go pominuvam pragot za vikend, za izleguvanje .... a za zakop4ena do vrat ne praktikuvam moze malku da e otkopcana, da se gleda lanceto ili bizuteriajata zavisi ako nosi li4nosta ili ne

Чек Он Ит напиша:
Машко на г‘з не паѓа ако женската не е згодна или не и сеа глеа тангата од прекратката сукња или цицкарникот (збороф):pos2:. Зборам ОД ПОГЛЕД и зборам за ИЗГЛЕД ( не (НЕЕЕЕЕ) карактер) !!!
Не би рекла!
Ако збориме за машко во пубертетските години тогаш се согласувам!
Убаво градената девојка и што е мн.битно да знае како да ја носи облеката изгледа секси и привлечно без разлика дали носи сукња или фармерки!Девојка со кратки панталончиња и маичка со деколте нема да го привлече истото внимание како девојка со истите панталончиња и истата маичка ама со добар гз и добра цицка!:helou:

RealGirL напиша:
Не би рекла!
Ако збориме за машко во пубертетските години тогаш се согласувам!
Убаво градената девојка и што е мн.битно да знае како да ја носи облеката изгледа секси и привлечно без разлика дали носи сукња или фармерки!Девојка со кратки панталончиња и маичка со деколте нема да го привлече истото внимание како девојка со истите панталончиња и истата маичка ама со добар гз и добра цицка!:helou:

кој те мамеше ? дечкото нормално дека ќе ти речит : леле срцка шубо ти стоет фармеркиве а сакал да ти каже : поубо ќе ти стоеше сукња :)
Немат врска дали е во пубертет, добро во пубертет хормоните се ТУРБО ама и да не е во пубертет повеќе ке му привлече внимание некоја "поразголена"

Чек Он Ит напиша:
Јас мислам дека секое машко ќе примети разголена девојка, а ретко кој ќе примети префинета, баш пристојно облечена девојка и ќе му падне вилицата од :shok:, и не дека е до машките туку женските денеска се све расоблечени.
Сакаш да кажеш дека мора да сум полугола за да ме забележат? :pos:
Има нешто што се вика харизма. Или шарм. Не велам дека е лошо и погрешно да сакаш да... Ајде, зрачиш со сексапил, или да истакнеш дел од себе што сметаш дека е убав, ама не на тој начин.
Има бе девојки што и во најобични фармерки и кошула изгледаат многу посекси и попривлечно од било која кратка сукња и длабоко деколте. Има разлика во тоа да се изгледа привлечно, а префинето, како што пишуваш погоре, и во тоа да се изгледа невкусно, да не кажам евтино.
Не ја гледам поентата во тоа да се соблекувам за неколку глупави коментари од типот "Леле каква е...".

Бооооо никој не рече дека мора да сте голи за да бидете забележани.
Како и да сте облечени некој ќе ви фрли окце ... ама позабележителни ќе сте "разголени" - то секој би го потврдил :) :) :)

G e G o напиша:
Бооооо никој не рече дека мора да сте голи за да бидете забележани.
Како и да сте облечени некој ќе ви фрли окце ... ама позабележителни ќе сте "разголени" - то секој би го потврдил :) :) :)

Моето мислење е спротивно од твоето.
Пошто цело Скопје е разголено, мислам дека ако се облече девојка “неразголено“ би привлекла појше внимание.. као црна овца.. :) пошо коа ќе ја видат ќе си речат „Пер, шо и е на оваа? Сите се голи, оваа само облечена...“ :pos:

Emma напиша:
Сакаш да кажеш дека мора да сум полугола за да ме забележат? :pos:
Има нешто што се вика харизма. Или шарм. Не велам дека е лошо и погрешно да сакаш да... Ајде, зрачиш со сексапил, или да истакнеш дел од себе што сметаш дека е убав, ама не на тој начин.
Има бе девојки што и во најобични фармерки и кошула изгледаат многу посекси и попривлечно од било која кратка сукња и длабоко деколте. Има разлика во тоа да се изгледа привлечно, а префинето, како што пишуваш погоре, и во тоа да се изгледа невкусно, да не кажам евтино.
Не ја гледам поентата во тоа да се соблекувам за неколку глупави коментари од типот "Леле каква е...".
Неее, да бидеш разголен значи да бидеш полугол ?!
Сечам глава ако некое машко попрво ја забележи девојката ( збориме згодна девојка, со шарм и сите салтанати) во фармерки и блузичка отколку другата девојка со кратки панталончиња и деколтирана блузичка.

Па јас првпат слушам за ова.
Фустанче не ли е разголено, кратки панталончиња не ли е разголено, нормално деколте не ли е разголено ?
Има разголување и разголување, дајте више ...

Пр.
Првата слика е разглолување, втората слика е соблекување и г‘зои ...
rebec1018511141_347x683f.jpg

christinaaguilera999kb4.jpg

Чек Он Ит напиша:
Неее, да бидеш разголен значи да бидеш полугол ?!
Така те разбрав. Ова со сликиве... Ок, до некаде ти ја доловува поентата... :)
А што мислиш, дали разголувањето (или соблекувањето, бидејќи тоа според тебе не е исто) е со некоја посебна цел, или со намера единствено да те забележат, видат, и ништо повеќе?
Напишано од G e g o
Е втората слика е претерано :)
Gego, зарем? :)

Едно е секси облека а друго е "чек аут мај гашта"
Некогаш може и да се претера ( како на втората слика ) ... сепак и за разголеноста треба да се има граница :smir:

Ее, абе ми беше само поентата да ја доловам.
Втората слика е чувај боже никогаш не би се облекла така. Се надевам ни некој друг не би се облекол така, нели ? :smir:

Разголувањето е со посебна цел, секако.
Некои за полнење на егото, некои за да ги привлечат туѓите погледи, некои за едноставно да покажат што (не) имаат.

Разголување е во ред. А голотија на јавни места не !!!:helou:

ТРПИ ЌЕРКО ЗА УБАЈНИИИИИИИ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom