Како привлекувате внимание ?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Јас лично не сакам да привлекувам внимание,да ми дофрлуваат и да ми свиркаат на улица и зато стално си се облекувам пристојно.А инаку имам приметено дека многу поголемо внимание привлекувам во деколтирана блуза,отколку во ролка.Така да...то е то,такви се машките.

Јебига машки сме! таков ни е кројот.
инаку нема шанси ДА СЕ ОБИДАМ да привлечам внимание.најчесто привлекувам внимание во друштво.Штосови,глупирања (до нормала),зафрканции...

Да бе, никој не сака да привлече внимание, а еден круг да свртиш во петок навечер по градов, све женско е по парталчиња од сукњи. И отворени маици наравно, и тоа шо има и тоа шо нема. Свеисто, битно на ачик да е. Живо ме занима зашто.
Па нормално дека некоја секси облечена женска ке те остави :nesvest:
Муабетов... :)
Ти ќе мислиш дека е јака онаква, женско ќе рече курва е.
Јас можда и нема (гласно) да речам, ама не, нема да ме остави :nesvest: , не ми е по вкус изглед кој оддава впечаток како да недостига само уште етикетата со цена.
Има нешто што се вика харизма. Или шарм. Не велам дека е лошо и погрешно да сакаш да зрачиш со сексапил или да истакнеш дел од себе што сметаш дека е убав, ама не на тој начин. Oсвен тоа, ако се нема онаа работа онака, од себе, џабе секое дотерување и китење и не знам шо.
Има бе девојки што и во најобични фармерки и кошула изгледаат многу посекси и попривлечно од било која кратка сукња и длабоко деколте. Има разлика во тоа да се изгледа привлечно, а префинето, и во тоа да се изгледа невкусно, да не кажам евтино.
Не ја гледам поентата во тоа да се соблекувам за неколку глупави коментари од типот "Леле каква е...".
`Те...

Не сакам да прилекувам внимание со својот изглед туку со своето однесување.Презирам луѓе кои ги фарбаат косите во бои со кои би привлекле внимание како некои егзотични папагали!

Не сакам да прилекувам внимание со својот изглед туку со своето однесување.Презирам луѓе кои ги фарбаат косите во бои со кои би привлекле внимание како некои егзотични папагали!

hahahaha папагали хахахахах бооо незнам дали се имам вака смеено на форумов хахахахахаха:pos2::pos2::pos2::tapp::tapp::tapp:

Искрено со тоа што сум секогаш насмеана ..на сите им се клештам у фаца ама буквално бај`д`веј ова ми го имат кажано јас не сум ни знаела дека привлекувам внимание пошо не сум таков тип личност што остава впечаток на сите араунд.

Потивко ми велат многу гласен сум бил, иако моите вокални способности не се ниту модерни ниту убави :icon_lol:.

Па самата моја појава е проследена со големо внимание.

Паѓам во несвест во преполн кафиќ.
Освен тоа незнам како поинаку да привлечам внимание.

Појма неам. Најверојатно со зборувањето. Често сум таа што најмногу зборува. :kesa:

Никој не е по нормален од мене >.>

:медо:

Никој не ти се заљубува во карактерот на прв поглед.
Секој си има специфични работи што може да ги истакне. Ако имаш мали гради, а голем задник и долги нозе ќе ги истакнуваш нозете. Ако имаш добро деколте зошто да не го истакниш ?
Не треба да бидеш преразголена, доволно е малку за да привлечеш внимание.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom