Како најдобро до chill-аут

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Точно го долови со зборови! (go koregirav malku:)) Секогаш сум велел дека песнава е првото нешто што сум го слушнал откако сум се родил.
Има некои песни шо ти будат чуства кој и ти самиот не си свесен дека разбуденото во тебе е сокриено. Еве уште една ...

Здраво анон...

Испратено на: Чет 03 Јун, 2010

Од еден друг форум чијшто член сум, така да ако инсинуираш дека копирам нешто што воопшто не ни знам дека го имало на Кајгана не ти важи

Повелете, ова се три компилации од YouTube со кои чилам секогаш во позадина дур одмарам или читам.

Добри песнички и миксови сте поставиле, браво

Топло било коа сум ја отворил темата, а како добро легна ова финтава на ладново туууууууу

Како за кого, секој има различна филозофија за опуштање.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nex
najjaka faza chill ti e koga doma se raspravaat za nebitni raboti a ti go galish ma4eto sednato u skut kaj tebe gledash televizija taka nesho dosadno dragan vucic so turskite glumci so cigara u raka i sokce .. a isto taka i utre ti e dosadno koga ke stanish te cesha glavata od toa sho maceto si go staval na glava i si se naakal voshki isto e chill i koga gi gledash na bel carshav kolku se razmozile od sinoka i taka
--- надополнето: 7 февруари 2013 во 18:20 ---
najjaka faza chill ti e koga doma se raspravaat za nebitni raboti a ti go galish ma4eto sednato u skut kaj tebe gledash televizija taka nesho dosadno dragan vucic so turskite glumci so cigara u raka i sokce .. a isto taka i utre ti e dosadno koga ke stanish te cesha glavata od toa sho maceto si go staval na glava i si se naakal voshki isto e chill i koga gi gledash na bel carshav kolku se razmozile od sinoka i taka

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom