Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Јас би ти отворилНе успеав да го фатам мамето негово, не ми отвори врата. Ни ја не би си отворила до душа познавајќи се
Јас би ти отворил
ја до душа сакав да влезам али имаше клуч на врата 
да бев јас зад заклучена врата а ти да чукаше на неа, ќе слезев од швалерката, ќе ти отклучев и ќе ти отворев врата и ќе те пуштев и тебе да се придружиш и ја увеличаш веселбатаби отворил...збориш за него или за мене?ја до душа сакав да влезам али имаше клуч на врата
![]()
да бев јас зад заклучена врата а ти да чукаше на неа, ќе слезев од швалерката, ќе ти отклучев и ќе ти отворев врата и ќе те пуштев и тебе да се придружиш и ја увеличаш веселбата

so da kazam ... poinaku ako razmislis ke ispadnes sebicen i cuvar na neciva dusi pusti neka uziva narod i ne se zamaraj .. sekako eden e zivotot i kratko trae epten .. poarno da si posleden nego prv vo nestata
poslednoto se pameti a prvoto i onaka e daleku vo zaboravot
[DOUBLEPOST=1393002171][/DOUBLEPOST]ubivanje na cuvstvata i unistuvanje neciva sreka... joj pa tvoeto ego e .. napumpano losho .... od koga postojat vakvi females who dont care about other luck
abe pusti neka prazni pistol so se zamaras tebe ti e barem dostapen nea samo ednas ke i ja napravi vecerta .. da se pocuvstuva kako zena a utre pak ke si ostane taa bitch a toj ke dojde kaj tebe reptomaterijali