Како го замислувате членот над вас?

• Креатор на темата Креатор на темата *>LiL` GiRl<*
  • Време на започнување Време на започнување
Па тоа шо слушам хип хоп и рап...(не се само тие 2 насоки шо ги сакам)не ме прави рапер..т.е не сум рапер..и напротив...заш да ги пцуујам..?!?!т.е немаш погодено..

Ок ок само претоставив немора ти одма да се затепаш со мене дека не сум во право. :helou:

Инаку сега освен како рапер што пцуе го замислувам и како тепач...хехе

Па тоа шо слушам хип хоп и рап...(не се само тие 2 насоки шо ги сакам)не ме прави рапер..т.е не сум рапер..и напротив...заш да ги пцуујам..?!?!т.е немаш погодено..

Ок ок само претоставив немора ти одма да се затепаш со мене дека не сум во право. :helou:

Инаку сега освен како рапер што пцуе го замислувам и како тепач...хехе
а заш да се степам..?!:pos2::pos2:не сум тепач бе...
паа те замислувам какооо...женска со долга плава коса..без наочари...:toe:

а заш да се степам..?!:pos2::pos2:не сум тепач бе...
паа те замислувам какооо...женска со долга плава коса..без наочари...:toe:

Ок Ок инаку немам плава коса...

Членот над мене го замислувам како гејмер кој не станува од компјутер и игра игри како на пр. кантер страјк итн. и на кој му го украдов потписот за да си го ставам на мсн како топик :D:D:D

Ок Ок инаку немам плава коса...

Членот над мене го замислувам како гејмер кој не станува од компјутер и игра игри како на пр. кантер страјк итн. и на кој му го украдов потписот за да си го ставам на мсн како топик :D:D:D
абе машко или женско?

Као некој шо дреме у играчница:toe:

еееееее дааааааааааааааааааа бе
те замислувам како еден тенисер .. кој што повеќе сака да гледа тенис одколку да игра

Повеќе сакам да играм :):):):)

Он:Као човек

па како не ти е срам да кредеш?
аааа,, добро што имаш храброст да признаеш

јас те замислувам како една бушава девојка ... со долга коса...паметна ...тивка... и тоаа :D:smir:

Па и погоди донекаде, инаку те замислувам како дете со црна кратка коса, низок , и слаб...

Па и погоди донекаде, инаку те замислувам како дете со црна кратка коса, низок , и слаб...
паа утка....... црна коса точно ... ама висок како шејк...187 цм :smir:
слаб noooo wayyy ниту дебел онака како што треба да бидам средно со малце мускули:smir:

Како човек кој навива за ман утд и сака тенис и навива за Hewit...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom