Како го замислувате членот над вас?

• Креатор на темата Креатор на темата *>LiL` GiRl<*
  • Време на започнување Време на започнување
Хммм како Муки голем сеирџија препозитивна личност и од данче ме прекрсти во динче :pos:

Хммм како Муки голем сеирџија препозитивна личност и од данче ме прекрсти во динче :pos:
јаа голем сериџија? од каде тој заклучок .. чекам објаснување по приватен разбовор ...
а тебе те замислувам онака како што си
со црна коса.. средна висина ... рок-поп музика слушаш живееш bо Европа>Балкан>Македонија (пази не викам Северна Македонија + големи букви
2i89l49.jpg
) :toe:
за повеќе информации во наредните издание на постирање
Кагана News, Mr.InF3ction

Како некој сеирџија во умерени граници. :pos:

Паметна девојка од Куманова...:pipi: Со темна долга коса.

па ја замислувам како висока девојка.. нешто блонди ова она.. големи цицки лол така ми дојде од никот No Offence, паметна... во школо со сите 5 ки i toa

Фин дечко така, со смисла за хумор, шмекер, има респект према женските и то:toe:

сега ќе дадев неколку комплименти ама тааа ЧЕ мисли оти сум спамер сори

ЕДИТ: ај започнав да завршам... ја замилсувам како скопско девојче која сака да се забавува .... и сака да фаќа сеир( т.е 2 год е во форумот а има 343 мислења) <<< не значи дека не знае да постира и такви глупости .тоа значи дека ... таа само не треска глупости како некои членови
онака средна висока Brunette... зелени очи или кафеави ...и толку

сега ќе дадев неколку комплименти ама тааа ЧЕ мисли оти сум спамер сори

ЕДИТ: ај започнав да завршам... ја замилсувам како скопско девојче која сака да се забавува .... и сака да фаќа сеир( т.е 2 год е во форумот а има 343 мислења) <<< не значи дека не знае да постира и такви глупости .тоа значи дека ... таа само не треска глупости како некои членови
онака средна висока Brunette... зелени очи или кафеави ...и толку
Кафени очи, бринета, 165 :wink:
Регистрирана бев на форумот ама едно време не се пуштав
:helou:

Фотошоп манијак . Што тера сеир. И фака цицки од Шмизли:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom