Како го замислувате членот над вас?

• Креатор на темата Креатор на темата *>LiL` GiRl<*
  • Време на започнување Време на започнување
како девојка ( ваљда си женско ) која е искрена и кажува што мисли .( тоа од претходниот пост го извлеков :smir:.

ееее абе сите ми се нафрливте ... ако ако :bip:

иначе ... интераш кој верува во зублето :)

Па струмички фудбалер кој сака да стане како својот сограѓанин и да е новиот Горан Пандев :) , си навива за Јуве и е висок и црн дечко. И среќен е што живее во Струмица покрај толку девојки :pipi:

девојка која е среќна и горда што ме има на мсн и секој ден одвојува малку од слободното време да помисли на мене :pipi: :pos2::pos2:

како тип кој знае да избере перфектен аватар , ник , тајтл ама никако не може да избере асален потпис

како дечко кој незнае да се помири со фактот дека Милан има повеќе титули од Интер во ЛШ и серие а :baeh:

Хахаха

како типац кој ги сака тигрите, а воедно и Најдобрите " Milan "

како дете кое од мали нозе навива за Милан :):)

Као тип кој од темава со вкупно 444 поста напишал 200 не е ни чудно што имаш 4000 мислења билдај постови или ако не да отвориме нова тема "Мислењата на Мак.Тигар" ......ццц

незнам, можда некој уметнички тип, финтаџија, сака да си игра со сексуални пози...:)така мислам

незнам, можда некој уметнички тип, финтаџија, сака да си игра со сексуални пози...:)така мислам

:pos2:wow ти треба да идеш да учис психологија 99% ме и3анали3ира

btw медеа некој кој сто 2 пати ра3мислува пред да направи нешто по природа повлечен/a додека не му/и 3грешиш нешто:helou:(:kesa:не3нам дали си маско или 3енско sry)

:pos2:wow ти треба да идеш да учис психологија 99% ме и3анали3ира

btw медеа некој кој сто 2 пати ра3мислува пред да направи нешто по природа повлечен/a додека не му/и 3грешиш нешто:helou:(:kesa:не3нам дали си маско или 3енско sry)

хм...женско сум, фала богу, а иако јас тебе ти погодив 99%, ти мене 99%не ми погоди:pos2:! што убави психолози се маживе, ц,цц,....:pos:

Medea... дружељубива девојка (па само такви може да има во играчница :):)) , која е брзоплета и после за грешките се кае :).... под 20 години ... точно незнам и то

некој што сака внимание, патриотски настроен, лојален во она што верува...
Патем, имам точно 20 год :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom