Како го гледате светот ?

• Креатор на темата Креатор на темата SteF
  • Време на започнување Време на започнување
Општо мислење (се бара)

ко поле за културни натпревари помегу народите,

ко топка која се врти и се врти.......

ко толку билску , а толку далеку

?????????????????

офф д` топки, темава може да премине во филозофија, али ипак онака Ваше општо мислење.
:oftopic:плис не му кради мисли на Гоце Делчев :pos2:
Јас го гледам светот како филм:tv:,,како игра,,:olee:,,понекогаш и натпревар,,:duel:,,светот е полн со љубов,,:wub: и омраза:nerv: ,,паметните го живеат својот живот како песна:music4: и со тоа го прават овој свет поубав и повесел:party3:,, и секогаш на крајот победува:costumed3 љубовта:back:................колку романтично нели?... јас така го доживувам овој свет:smir::helou:

Jas svetot go gledam kako kulturno pole za natprevaruvanje pomegju narodite!!!:pos2::pos2::pos2:

па у глобала како и не баш така лошо место за живеење кое секојдневно се мачам да го прилагодам на мојот ПЕРВЕРЗЕН ВКУС

ne e los svetot..... tuku losi/glupi se lugjeto u mojta okolina, i nemozem da se naviknem....

Како константно променлив, а ужасно здодевен понекогаш,преполн, магично неоткриен, со минимален рок на траење, волшебно валкан, крвав, потрошен, смешно мал и речиси секогаш инспиративен.

Светот го гледам како творба на некој со ептен заебана и мрачна смисла за хумор.

Светот го гледам како место каде што секој си ја бара својата среќа,своето место под сонцето и се бори за да го добие она што смета дека го заслужува.

Како константно променлив, а ужасно здодевен понекогаш,преполн, магично неоткриен, со минимален рок на траење, волшебно валкан, крвав, потрошен, смешно мал и речиси секогаш инспиративен.

:cuc::aplauz:

Не знам што треба да видам во светот, веројатно никогаш нема ни да дознаам.Светот се луѓето што ги разминувам на плоштад, не коцките на калдрмата по која газам.
Свет, зарем воопшто треба да го видам за да знам дека постојам во него?

Светот, како место во кое луѓето се лажат дека се победници во еволуцијата.

Светот го гледам како место за живеење и расправии.

Svetot go gledam kako pole vo koe lugeto se dokzauvaat i probuvaat da opstanat vo sekoja sfera od nivnite zivoti

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom