Како ги замислувате кајганџиите коишто не сте ги виделе во живо?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Necrophilia kako covek sto znae da tresne glupost i da gi nasmee site okolu nego i zaljuben do usi

Sweden kako covek sto mnogu se fali *(ako e takov kako sto se prestavuva bravo za nego)

Duffy i Mawecko dvajcata interesni licnosti zaljubeni dvajcata do usi

Acid i Skul super par mi izgledaat kako licnosti so koi mozes da napraes saglam muabet a imaat i oset za sala

Ljupco kako covek koj mu se voshituva na Sweden ili pak se drugari pa se podrzuvaat

Flix kako glaven smeker u bitola :salut: zaedno so jove_bt:vozbud:

Vampirkata kako super simpaticno dejce koe e otvoreno za drustvo

tolku od mene....... ako mi tekne drug nekoj ce pisam

Iskreno sea ke vi kazam bez zaebancii

Jas ova ne go pravam da bidam necii idol , jas nemam char jas ziveam daleku i tesko nekoj da zapoznaam u realnosta od Vas

Mojata poenta e slednata :

Ako luge vidat deka ima nekoja budala ko SWEDEN koj za sekoja tema kazue gachki , gluposti, biseri ili bilo sto od mojot repertoar moze ke se desi da OPUSTITE POVEKE i da pocnete da replicirate POVEKE ... da ima sala zaebancija , da ima sto da se cita .

Aj zamislete da ima 10 dushi ko SWEDEN on line na forumot ... i da [pocne replika zaeebancija , bez vlakna na jazikot ... ja eden kakvo SHOU Vi pravam pa ne 10 dushi da se...

Znaci poentata mi e da se aktivirate poveke zatoa i Ve provociram i sekade me ima , za da se razmrdate i da dokazete deka ste bolji od nekoj si tamu budala SWEDEN sto traska gluposti...

Vie na moja replika udrete tri podobri pokvalitetni pointrigantni ponedosadni i super ima da bide... i sega ne e losho realno ima dosta deca koi znaat za zaebancija i za realni muabeti ne vikam jas ... ama moze da bide i podobro AKO SE POtrudite....

eTE ZATOA sweden E SWEDEN ... oti bi sakal i ja da citam i da dofrlam od vreme na vreme ... zatoa naprajte malce BUM dignete PRASHINA toa e interesnoto toa e senzacijata ...

Jas uste malce i ke prestanam da pisuvam po se izgleda posto ke menjam mestolokacija pa sakam da me pamtite po dobro ete taka

a nekoj ako izvlece pouka SUPER ako ne pak super SWEDEN budala

Не сум многу добар во замислување, ама баш ме интересира каква појава би била OBDN да ја сретнам, А исто така и Ацева, штета што при првите собиранки на кои присуствуваше не бев во можност да орисутствувам.
И сеуште мислам дека рагаца е црна околу 170 и нешто висока девојка кој веќе повеќе влече накај жена.

Ja mislam deka najsema luge se Acid,Divajn i sekako Sweden i uste mnogu mnogu drugi na forumov.......................POZDRAV DO SITE

ehh ne sakam da zamislam koj kako izgleda ili kakov karakter ima ama mozam da kazam deka site ste COOL pozdrav.

Macedalien го замислувам како типче со стил, високо околу 180, со смеѓа коса зачешлана настрана.
Saladin како 210 висок манга, со црна коса, сув и слаб.
Razorblade Kiss како женцка висока околу 170, сексапилна, со убава фризура и откачен стил на облекување.
Струмикс е посебна приказна. Најверојатно околу 185 висок маж, витка става, црна коса, малку брада, и црни раце од поправање коли.

Уште ти е топличко тебе, а? :) Што се' не инсинуира овој твој запис, свесен не си! :)

Не се секирај : ако некој сака да протолкува некако другачије откако што е - тоа е негов проблем. Нам ни е совеста чиста :pipi:

толкувањето на горе напишаното не е проблем...туку matter of imagination and how horny a person is :)

Zelenooka, otkaceno devojce koe saka da se steknuva so novi poznanstva, se luti ako ne ja pozdravis na carsija :)

Vampirkata, povleceno devojce koe ima loso mislenje za samata sebe, no ako podobro ja zapoznaes, se gleda deka znae mnogu za filozofijata na zivotot i e prijatno drustvo.

Liverpul fan, e nekoe dete so naocari, bidejki vidot mu e rasipen od premnogu igranje kompjuterski igri, na forum se pretstavuva deka e seto toa sto ne e vo zivo, valjda nekoj kompleks...

Maca_mk.. dodusa ja imam videno na slika, dobro devojce koe sto saka da se zabavuva, ima mnogu prijateli i lesno se navreduva, pazete sto i zboruvate :)

nebo666 =)) ... Nesto slicno na liverpul fan, povleceno dete so naocari, sramezlivo da i prijde na koja bilo devojka, saka da bide centar na vnimanieto no bidejki negovata sramezlivost ne mu go dozvoluva toa, toj postojano bara nekoi novi, ludi nacini.

Doolrox, simpaticen mladic koj postojano gleda sport, ako sakas da zboruvas so nekogo za fudbal, kosarka... duri i kuglanje, toj e vistinskata licnost ;)

Aj, mora da ja spomneme glavnata faca na forumov, SWEDEN. Cicko SWEDEN go zamisluvam kako nizok covek so debel stomak, obicen covek e, koj po forumi se fulira i se pravi kojznae sto, toa go pravi bidejki misli deka e smesen, zatvoren e i od sekogas e imal problemi da fati devojka, pa zatoa tesko zarabotenite pari gi trosi na prostitutki.

Jove_bt ... Rusokoso momce, glaven fraer e sekade kade sto se pojavuva, nema problemi da si fati devojka bidejki site go sakaat, ne e mnogu razlicen od toa sto se pretstavuva na forum.

PS. Nemam pojma zosto bas ovie mi dojdoa na pamet, go popolnuvav vremeto dodeka pocne kosarkata =))

Братот го замислувам како..... некој јак момак, голем патриот.
Нешто изглед како мене:) се разбира на што мислам и сигурен сум дека има вистина во тоа:)

Vampirkata, povleceno devojce koe ima loso mislenje za samata sebe, no ako podobro ja zapoznaes, se gleda deka znae mnogu za filozofijata na zivotot i e prijatno drustvo.

незнам зашто имаш толку лошо мислење за мене дака си се мазам себеси...

него тебе не ни знам како да те замислам најискрено...
онака плав висок или така нешто:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom