Како ги препознаваме лезбејките?

• Креатор на темата Креатор на темата Шмекерот
  • Време на започнување Време на започнување
Се лапаат две женски,вака е најлесно.

^ word.
Јас не знам да препознавам лезбејка лесно. Има едно девојче од моја генерација и се кружеа некакви муабети на кои отпрвин не верував. Повеќемина викаа дека е лезбејка, а јас мислев дека таквите муабети произлегуваат од нејзината популарност (некој болно љубоморен, па измислувал).. но се излажав.
:icon_neut
Бев во Динамик една вечер кога ја видов внатре. И моето друштво и јас бевме застанале близу нејзиното друштво. Еден од нив беше мој соученик, па се поздравив.
И така забавувајќи се, тогашниот ми дечко за момент буквално се стонира со погледот кај нив. И јас се свртев и што да видам.. девојчето разменува лиги со друго. Налик момче, but still.. Ew.
И дечко ми искоментира: "Уф, добро е се збунив, мислев дека се лапа со девојче."
Јас гледајќи само му потврдив дека она пред него не е оптичка илузија.
Тој само се згрози од помислата .. :| Чудно за едно машко, ама мразеше такви комбинации.
Стварно беше чудно. Една од попопуларните девојки во училиштето, баш онака најнормално се однесуваше, се дружеше и со момци и со девојки, имаше дечко од гимназијата во 1-2ра година..
Никогаш не би забележала, ниту би си помислила дека е лезбејка.. освен со такви испади.

Алооооо!!!!!!!
Не им пишува на челото лез ли е, би ли е, стрејт ли...геј ли е...
Тоа се обични секојдневни луѓе, кои едноставно одбрале да се забавуваат сексуално со истиот пол од кој што се, или евентуално да си ја прават интересна со двата пола...
Како ги препознаваме лезбејките...ама прашање...

хахаха абе не им пишува на чело секако али по нешто мора да се познаваат. Шознам не сум имал до сеа ситуација каде што треба да познаам некоја лезбејка.. али ваљда би ја приметил по нејзината одбивнос према машки... ма несака едноставно машко за партнер и крај тоа е тоа :)

Пијат, пушат и имат женЦка :)

Тој само се згрози од помислата .. :| Чудно за едно машко, ама мразеше такви комбинации.
Стварно беше чудно. Една од попопуларните девојки во училиштето, баш онака најнормално се однесуваше, се дружеше и со момци и со девојки, имаше дечко од гимназијата во 1-2ра година..
Никогаш не би забележала, ниту би си помислила дека е лезбејка.. освен со такви испади.

хм... знаеш како, кога некој мрази нешто што по природата на нештата е ок, тогаш постои огромна шанса истиот да го посакува тоа, ама заради моралните норми таа желба да ја потиснува.

најнормално се однесувала... хм... а ти како мислиш дека се однесуваат лезбејките и геевите? и не е “испад“ тоа што таа се бакнала. тоа се вика... љубов :toe:

хм... знаеш како, кога некој мрази нешто што по природата на нештата е ок, тогаш постои огромна шанса истиот да го посакува тоа, ама заради моралните норми таа желба да ја потиснува.

најнормално се однесувала... хм... а ти како мислиш дека се однесуваат лезбејките и геевите? и не е “испад“ тоа што таа се бакнала. тоа се вика... љубов :toe:

За мене беше чудно затоа што девојката не ја познавав како таква.
И таа "љубов" мене ми е неприродна. Само реков испад за да потенцирам дека поинаку не би познала, не се фаќај за детали.

Тоа се обични секојдневни луѓе, кои едноставно одбрале да се забавуваат сексуално со истиот пол од кој што се, или евентуално да си ја прават интересна со двата пола...

прво струмикс, они одбрале да го сакаат истиот пол исто колку што ти си одбрал да го сакаш спротивниот. има сепак, во мозокот, еден центар задолжен за привлекување кон луѓето, и него свеста може да го контролира исто колку што може да ја контролира работата на срцето или дишењето...

инаку ова за двата пола... јас почитувам се’ што не нанесува зло на другите. како што центарот за привлекување можел да се конфигурира како машки или женски, без разлика на полот, можел да се оформи и нешто на средина. ама едно да сме на јасно: тоа што го прават мнозината бисексуалци/бисексуалки е неприфатливо! девојка за пред другарите и роднините, а истовремено “дискретни“ сексања со машки за една ноќ... тоа е надвор од секој разум. исто така, ретко кој бисексуалец не се жени, што едноставно е “избирање на полесната варијанта“. а тоа е умилкување кон општеството, а не внатрешен избор.

жално...

И таа "љубов" мене ми е неприродна.

во ред е, те разбирам целосно. во отсуство на познавање на материјата, ти дури имаш право да тврдиш дека тоа е ментална болест.

Им го буташ средниот прс и познаваш според реакцијата.

1.Средно пискав звук - порано била стр8 а од пред 2-3 години лезз па и се стегнала малце од малце, со многу ретка употреба на вибратор.
2.Високо фрекфентен крик - само еднаш се опнала со машко од љубопитност па не е разработена доволно така да и прстот и се гледа ко црнечки, без употреба на вибратор.
3. Шамар и крвав прст - или си педофил па си брцнал кај што не треба или си налетал на хард кор зелбејка, без никаква употреба на пластично силиконски помагала.
:tapp:

Им го буташ средниот прс и познаваш според реакцијата.

1.Средно пискав звук - порано била стр8 а од пред 2-3 години лезз па и се стегнала малце од малце, со многу ретка употреба на вибратор.
2.Високо фрекфентен крик - само еднаш се опнала со машко од љубопитност па не е разработена доволно така да и прстот и се гледа ко црнечки, без употреба на вибратор.
3. Шамар и крвав прст - или си педофил па си брцнал кај што не треба или си налетал на хард кор зелбејка, без никаква употреба на пластично силиконски помагала.
:tapp:

Хахаха :zver:,:bravo:за постот!
Ова е вистински прирачник како да препознаеш лезбејка:vozbud:

во ред е, те разбирам целосно. во отсуство на познавање на материјата, ти дури имаш право да тврдиш дека тоа е ментална болест.

Скраја да е, добро е што воопшто не сум се заинтересирала.
Ти биди си геј, а јас стрејт, може така?

Ја, ја знам како се познаваат...Без разлика дал си машко ил женско, коа ќе здогледаш особа за анализа и проценка, се загледуваш у неа и онака добро ја зазјапуваш све док пленот не примети дека го ГЛЕДАШ. Тогаш:
1. Ако си машко, а женскава сврти поглед-лезбејка е.
2. Ако си женско, а женскава исто така се загледа у тебе-лезбејка си.

Ја имам дарба, на пример да препознаам ГЛУПИ ЛУГЕ, ОДМА...
И ГЛУПИ ТЕМИ.

Ја, ја знам како се познаваат...Без разлика дал си машко ил женско, коа ќе здогледаш особа за анализа и проценка, се загледуваш у неа и онака добро ја зазјапуваш све док пленот не примети дека го ГЛЕДАШ. Тогаш:
1. Ако си машко, а женскава сврти поглед-лезбејка е.
2. Ако си женско, а женскава исто така се загледа у тебе-лезбејка си.

Ја имам дарба, на пример да препознаам ГЛУПИ ЛУГЕ, ОДМА...
И ГЛУПИ ТЕМИ.

и јас:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom