Како ги препознаваме лезбејките?

• Креатор на темата Креатор на темата Шмекерот
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2::pos2::pos2: можам да замислам како ти било. може стварно имала голем нагон за играње девојката шо ќе и праиш. пак од цело друштво кај те нашла тебе :vozbud:

Изопачено сфаќање. Реков "тука сум секоја недела" у стилу, не ми кажувај, ја знам музиката и знам дека атмосферата ќе биде подобра покасно.
Не објаснив со истите зборови, mkay?
Само мене може да ми се деси тоа .. битно се смеевме (:

Изопачено сфаќање. Реков "тука сум секоја недела" у стилу, не ми кажувај, ја знам музиката и знам дека атмосферата ќе биде подобра покасно.

Па добро де....играло и се на типката.... :pos2:

важно жива си :pipi: тоа е добро. ќути ко не те киднапирала, под рака и чао тути

Таков чин без машки полов орган не е секс :)
Нема ништо лошо 2 женски да се лижат и драпаат и да бутаат разни играчки ...
Затоа и во глобала никој нема проблем со лезбејките колку што се има проблем со педерите ...
:nesvest::pos2:
Значи фактот дека мажите се палат на две девојки како се лижат и на порничи со стип он, нема апсолутно никаква врска со тоа, напротив, зошто нема кур во приказната тогаш е се океј?
OMFG, не очекував дека некогаш ова ќе го прочитам од некој ...

:nesvest::pos2:
Значи фактот дека мажите се палат на две девојки како се лижат и на порничи со стип он, нема апсолутно никаква врска со тоа, напротив, зошто нема кур во приказната тогаш е се океј?
OMFG, не очекував дека некогаш ова ќе го прочитам од некој ...

STRAP on \o

WTF е стип он ?

http://www.humorme.net/pictures/albums/wpw-20040910/strap-on_cartoon.jpg

И тоа е единствената суштина која што успеа да ја извлечеш од постот?:ретард:
No wonder, more and more women are lesbians.

Не , него целев кон тоа да укапираш каква грешка си напраила , али очигледно подалеку од носот не си глеаш :) (бар таков впечаток ми остави сеа)

Ти е гајле , бар со СТИП он ке се задоволуеш ако не најдеш ебач \o

Познавам да , мада никад не би сумљал дека такви девојки би погледнале по жени , во главно имам приметено дека убавите девојки се со девојки !

На фејсбук имаат на профил дека се заинтересирани за жени и се лапаат на фотографии со други жени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom