- Член од
- 17 август 2005
- Мислења
- 1.410
- Поени од реакции
- 23
ако глеаме филозовски,животот е игра,сепак тоа не те прави помалце кукавица во случајов:baeh:Никола напиша:Сеедно ти е бе девојко. Едноставно си играш. Се е тоа игра.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако глеаме филозовски,животот е игра,сепак тоа не те прави помалце кукавица во случајов:baeh:Никола напиша:Сеедно ти е бе девојко. Едноставно си играш. Се е тоа игра.
Мене ми е најбитна искреноста..не лажам и не сакам да ме лажат.mary_jane напиша:Ситуација...имате дечко/девојка некое време,и се е ок,убаво си поминувате бла бла,али на вас ви преквасува,ви треба промена,и сакате да ја прекинете таа врска,а да не го повредите партнерот...што праите во таква ситуација?трпите?кажувате директно,глумите морон додека сам/а не се откажеили?
![]()
simonce* напиша:PRVO ke go izvaram ako mi e dosaden,pa posle ke mu raskinam....
:zid: :zid: :zid:simonce* напиша:PRVO ke go izvaram ako mi e dosaden,pa posle ke mu raskinam....
premnogu surovo da ostavis nekoj na vakov nacin makar i da ne ti znacel nisto:wub:BusHav напиша:Вака,брзо и ефикасно
Слушај,ај чао
smizlicka напиша:premnogu surovo da ostavis nekoj na vakov nacin makar i da ne ti znacel nisto:wub:
u toj slucaj i jas sum da!iako po nekad znam da go odolgovlecam raskinot,neznam zasto ama pointeresno mi e koga go gledam kako guvee pred mene kako mrtov konj i se cudi so mi eBusHav напиша:Знам,не дека сум го применил тој начин али ај.
Сакав да кажам деека нема многу тупење,само искрено и директно,така јас правам и сакам така и другите да прават со мене.Многу мразам кога некој тупи,тупи,тупи... или кога ме лаже.Само искрено