Како давате „корпи”?

• Креатор на темата Креатор на темата mary_jane
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
Ситуација...имате дечко/девојка некое време,и се е ок,убаво си поминувате бла бла,али на вас ви преквасува,ви треба промена,и сакате да ја прекинете таа врска,а да не го повредите партнерот...што праите во таква ситуација?трпите?кажувате директно,глумите морон додека сам/а не се откаже:)или?:)

Ми се десило да ме откачат на начин на кој што никогаш не ни мислев дека ќе ми се деси. Идам кај неа ја, и као пробувам да ја бакнам и она као да се оттурнуе, и ми вика вака вака има да правиме муабет за нешто.
Ми кажа дека сака да смени и дека и здосадило, и јас си ја зедов ташната и си отидов. Никому ништа.
Биди маж и прифати дека за неа не си доволно маж или пак она е жена која што сака повеќе мажи околу неа. :)
Сепак, и ти и таа сте добиле тоа што сте сакале, нели?:)

Со сила ќе ја натерам да ми набие рогови, да мисли дека јас сум Овца, а уствари сум Овчар! :-)

StormAngel напиша:
Ми се десило да ме откачат на начин на кој што никогаш не ни мислев дека ќе ми се деси. Идам кај неа ја, и као пробувам да ја бакнам и она као да се оттурнуе, и ми вика вака вака има да правиме муабет за нешто.
Ми кажа дека сака да смени и дека и здосадило, и јас си ја зедов ташната и си отидов. Никому ништа.
Биди маж и прифати дека за неа не си доволно маж или пак она е жена која што сака повеќе мажи околу неа. :)
Сепак, и ти и таа сте добиле тоа што сте сакале, нели?:)
а ти?како би постапил ТИ у таков случај?:)

mary_jane напиша:
а ти?како би постапил ТИ у таков случај?:)
Ја сум друго паковање.
Јас готово никогаш не сум откачил женска. :)
А у ситуација да ми скурчи и ова и она, ќе затворам ваљда едно око.
Можда пак после некое време ќе ми се приубави, исто како што и ми скурчило после некое време. :)

Муабетов ме потсеќа на еден другар од основно кој викаше
само лигуш откачува девојка.
треба да и се скурчиш толку многу за таа да те откачи тебе..

Никола напиша:
Муабетов ме потсеќа на еден другар од основно кој викаше
само лигуш откачува девојка.
треба да и се скурчиш толку многу за таа да те откачи тебе..
тоа е најкукавичкиот начин според мене,ако си муж собери муда и кажи и!:baeh:

нема потреба да трпиш нешто што не сакаш, јас би ги отворил картите во 4 очи и ќе си образложам зашто не сакам да продолжам ииии то..

mary_jane напиша:

Сеедно ти е бе девојко. Едноставно си играш. Се е тоа игра.

mary_jane напиша:
da ama ne e sekogash taka mene mi se ima deseno vaka da izigravam u lica i kazav se pochna da mi jazi na kolena u sred trgovski :icon_mad: znaesh kakof sram da me tegne da mi kazuam nemoj te molam vaka taka od togash so tek na vreme ke sfati

Јас многу си поштувам директни работи и многу ме нервира некој кога ми заобиколува за нешто и се срами да ми каже.Ако ми прекине девојката,ми прекине-здравје ама да ми каже директно и помалце ќе се навредам или пак ич.И јас директно си постапувам па сега како ќе излезе од таа ситуација не знам

dajdo напиша:
da ama ne e sekogash taka mene mi se ima deseno vaka da izigravam u lica i kazav se pochna da mi jazi na kolena u sred trgovski :icon_mad: znaesh kakof sram da me tegne da mi kazuam nemoj te molam vaka taka od togash so tek na vreme ke sfati
добро,али ти си избрал погрешно време и место во случајов,а и типката имала несоодветна реакција у случајов:raz:

mary_jane напиша:
добро,али ти си избрал погрешно време и место во случајов,а и типката имала несоодветна реакција у случајов:raz:
abe probuaf da i kazam 3 nedeli ali vikashe ke bide podobro ke bide aj u kurac pochna da mi se ligavi u sred trgovski i rekof slushaj najubavo da si bideme drugarchinja i pochnaaaaaaaa da cmizdri mnogu me kurchat ligli mnogu :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: sea jebiga MARY morashe da staaaam kraj ne beshe vazno kade najiskrajno

Најдобро и наједноставно, го/ја седнуваш партнерот/ката и му/и кажуваш што те мачи и што сакаш, и ставате крај на се

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom