Како да живеам повторно?

• Креатор на темата Креатор на темата Warriorgirl
  • Време на започнување Време на започнување
Да ама овој е срцка, не сакам да го испуштам...
Сакам да побегнам од моменталното живеалиште, цело време јас не сум ок, јас не чинам..епа ок.
Инаку детево е мој карактер, постојано збориме, ама се плашам да отидам, не знам што после..

Се си мислам дека ќе го заебиш до даска овај третиов.

по што виде дека ке го заебам?

Затоа што ти треба за да избегаш од другиве.

И само ќе му ги однесиш твојте проблеми и на крај ќе го заебиш и ќе заминиш со првиот, кога ќе се отарасиш од вториов.

Се си мислам ова е голем трол од типкава

Warriorgirl а зашто се плеткаш со како што и самата ги викаш “деца“? или поточно истрауматизирани деца и детенца од други земји.
Мој совет: Фати некој дечко 26+

Последно уредено:
Warriorgirl а зашто се плеткаш со како што и самата ги викаш “деца“? или поточно истрауматизирани деца и детенца од други земји.
Мој совет: Фати некој дечко 26+

Zosto mislish deka vakov tip na devojka bi ja trpel nekoj normalen decko eve da receme spored tvojot sovet +26 godini?

Mene mi deluva kako nezrela, i e mnogu....aj da ne se izrazuvam. Imam pochit i kon takvite.

Zosto mislish deka vakov tip na devojka bi ja trpel nekoj normalen decko eve da receme spored tvojot sovet +26 godini?

Mene mi deluva kako nezrela, i e mnogu....aj da ne se izrazuvam. Imam pochit i kon takvite.
Ја донесувам заклучок од тоа што она има напишано на првиот и пост. Дали е трол, тетардирана, 15 годишна, шизофреничар и тако дање... незнам. За некој тамо можда е терет и проблем за некој можда е најбоља пичка. Зашто би ја трпел? Можда добро готви, можда добро се ебе, можда е интересна за други работи, којзнае? ха! :/

Нели бе кога ќе си отидеше Грујо од власт ќе се вратеа сите што си отишле поради него?

п.с за другарче прашувам :)

Нели бе кога ќе си отидеше Грујо од власт ќе се вратеа сите што си отишле поради него?

п.с за другарче прашувам :)
не се иселуваа поради Грујо туку поради невозвратена љубов, а еве случајот на новата членка на форумов е доказ за тоа
http://www.fama.mk/vesti-glavni/kat...eva-mladite-se-iseluvaat-zaradi-neispolnetost

Не знам што да ти казам за проблемиве ама од старт пристапот сакам да сум со овој за да се отарасам од тој другиот ти е изгубена идеа... расчисти со проблемот од едниот , осамостој се како што ти викаат и тогаш со се што имаш влези во „проблеми“ со другиот. вака само од кол на кол со проблемиве дур не налеташ на некој кој ќе те прободи до срце и после од животот упм...

Да ама овој е срцка, не сакам да го испуштам...
Сакам да побегнам од моменталното живеалиште, цело време јас не сум ок, јас не чинам..епа ок.
Инаку детево е мој карактер, постојано збориме, ама се плашам да отидам, не знам што после..
Само зашо е срцка сакаш да му се закачиш ? Си прошла шуто и решето и ај ќе му се закачам на мулево пошо најверојатно таков е ? Ебати жените.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom