Како да ви го освојат срцето?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Dovolno e da e svesno devojce, sto znae da go zivee zivotot, i da e harizmaticna licnost.... nesakam ozbilni zenski i mrazam materijalistki, sponzorushi, zenski koi gledaat interes... inace devojce moze da me privlece prvin vizicki, no glavno presuduvam za karakterot ;)

Kako do moeto srce?? paa samo so 2 raboti: fin ncin na pristap, odnesuvanje i ako me nasmee taka slatko , znaci ako umee da me nasmee nego ke go gledam so drugi oci, mnogu mi e bitno toa, vedra osoba da e.:helou:

... со војна!

се зезам,сега сум во лоша ситуација, сеуште се обидувам да ја преболам љубената да така периодов не ми е баш добар за заљубување. порано ќе беше доволно само физички да беше топ и да е внимателна, претпазлива, секогаш задоволна и глупа.

сега мислам дека се променив. ама не се издавам... :)

... со војна!

се зезам,сега сум во лоша ситуација, сеуште се обидувам да ја преболам љубената да така периодов не ми е баш добар за заљубување. порано ќе беше доволно само физички да беше топ и да е внимателна, претпазлива, секогаш задоволна и глупа.

сега мислам дека се променив. ама не се издавам... :)

Sekogas zadovolna i glupaa?? lelee me nasmeaa:pos2::pos2:

Pominuvam niz tezok period ja preboluvam sakanata licnost pa zatoa pagam na sve i svesto sto ke vidam ili ke mi se bendisa kaj nekoe zensko :)

во последно време многу тешко....тешко да некоја да ми го освои срцево али според мене вниманието кое ќе го покаже и е нешто на што највише паѓам!нема да биде лошо да е со костенлива коса и плави очи:-)

inlog.jpg

Da mi uplati crnkinja i da se skine od smeenje utre denta zaedno so mene koa ke i raskazuem kako e da se lepi crvena fuga na crni plocici :)

Nakratko da me prifati kakov sum

Физички ги гледам сите црти ама најмногу сакам убави усни и очи.
Ама дефинитивно најмногу "паѓам" на паметни машки.
Кога ке речам "паметен" мислам и на интелигенција и на образование и се.
Сакам да има широки општи познавања,добар поглед кон животот,да знае да направе убав муабет....Исто и да е добар на карактер и фин.
Ако карактерно ги исполнува овие услови,доволно ми е физички да има просечен изглед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom