Како да си фатам девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Silcevic
  • Време на започнување Време на започнување
Остај ме мене, ќе се снајдам некако!
Него кога си веќе тука, кажи му на детето како да си фати дејче, да фати цицка и да го расшета мачорот детето.
Пошто овде се' машки паламудат, твоето се надевам искрено мислење злато би вредело.
Само плиз, искрено, не од типот љубоФ, пажња и се се тресе...
Деменција ме мава и мене, страв ми е да не утнам со советот па да си фати момче и наместо сиски да фати нешто друго;)

Деменција ме мава и мене, страв ми е да не утнам со советот па да си фати момче и наместо сиски да фати нешто друго;)

Остај ме мене, ќе се снајдам некако!
Него кога си веќе тука, кажи му на детето како да си фати дејче, да фати цицка и да го расшета мачорот детето.
Пошто овде се' машки паламудат, твоето се надевам искрено мислење злато би вредело.
Само плиз, искрено, не од типот љубоФ, пажња и се се тресе...
Ako gi citas zenite i nivnite soveti tuka, teoretski niti eden nasilnik, tepac, narkoman, kockar do sliva se nema dobereno. Se samo nekoj dobri, socustvitelni, pribrani, mamini sinovi rastur pravat, na red se ceka kaj niv :toe:

Се искуба.
Ај кога ќе си во арните, пиши, помогни....
Имај на ум дека и некое џенско ќе усреќиш. Плус демографски и Мк ќе биде во ќар!

Ako gi citas zenite i nivnite soveti tuka, teoretski niti eden nasilnik, tepac, narkoman, kockar do sliva se nema dobereno. Se samo nekoj dobri, socustvitelni, pribrani, mamini sinovi rastur pravat, na red se ceka kaj niv :toe:
Затоа и ја замолив без глупости, него искрено.
Поштен дечко, а сиромав, женско за рака нема да може да фати, не па подалеку да оди.
Чекаме Топла да падне во состојба на искреност, па да ни каже!

Интересно како памтат што праеле у 62ра а не памтат нешто вчера што било.
Има еден поим што се вика меморија. Земи расчитај го на нетов да видиш како работи таа.
Грубо кажано со компјутерски речник не можеш нешто да лоуднеш ако прво не го сејвнеш.

Поштен дечко, а сиромав, женско за рака нема да може да фати, не па подалеку да оди.
Побрзо ќе падне на плочки у кујна или стоечки у аутобус него што ќе падне во состојба на искреност.

Neka kazi taa kako go odbra nejziniot, od prva raka info.
Baba mi na primer go odbrala dedo mi oti samo toj vo seloto togas imal konj. Klasicna sponzorusa so bi rekle sega.
Pozdravot posto se generacija so baba mi, najverojatno slicna prikazna ima, ama bas sakam da procitam kako ke ja prikazi vo romanticno svetlo :cautious:

Baba mi na primer go odbrala dedo mi oti samo toj vo seloto togas imal konj. Klasicna sponzorusa so bi rekle sega.
Pozdravot posto se generacija so baba mi, najverojatno slicna prikazna ima, ama bas sakam da procitam kako ke ja prikazi vo romanticno svetlo :cautious:
Секоја жена е спонзоруша, само треба да и се договори цената.

Имам лично искуство слично на ова.
Во рана младост барев една комшика, никако не успеваше ловот, се бранеше имам дечко, а учеше во друг град! Случајно дознав кој е дечкото, и викам кај бе него, понизок од мене, уште сега почнал да се дебелее, крив у нозете :D Одговорот беше, ама он има Пезетка:lolzz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom