F
FARANG
Гостин
А порнич?
Полека па и ти... Кутриот разговор неможе да почне, потоа следи она женцка фаќање, па искачања па тек порнич делот... Кај и да е за некоја година ке биде и тоа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А порнич?
Ајде ајде пробајте,ќе ве средам ја![]()
Премногу се obsolete овие цитати.Остај ги сестро златна, се возбудувам кога ќе видам женско барата со цитати од Платон и Аристотел, реткос, реткос, ако додаде нешто и од Ниче и ќе се испрскам сиот.
Грд си и жут и за Челзи навиваш .... :SЛајк и ќе ви пишам ПП![]()
Еј еј, немој Челзи, да не ти најдам што имаш пишувано во фан клубГрд си и жут и за Челзи навиваш .... :S
hehe ok pozz :pЕј еј, немој Челзи, да не ти најдам што имаш пишувано во фан клуб![]()
Е сега прајме муабетА порнич?
Темава не е бе да ме испрашувате филозофија.Остај ги сестро златна, се возбудувам кога ќе видам женско барата со цитати од Платон и Аристотел, реткос, реткос, ако додаде нешто и од Ниче и ќе се испрскам сиот.
Крејзи, девојко...очекувај прајвт месиџ од мене.
Знам, знам...ама ќе се потрудам ради филозофијата фор гад`с сејк![]()
Јас искрено мислам дека и тој трола и тие тролаат и не се знае на темава кој што збори, секој си пишува по нешто за да се најде у муабет, онака лабаво.П.С. Абе не ми е јасно, НиколаМКД91 го тролате или само јас имам впечаток дека на заебанција ја отвори темава!?
шо Заев?Вие шо направивте принт-скрин од поракиве на овој со станот шо праќал, се јави Тачи, рече ве бара за у партија.![]()
Тоа дека седеше у кафана до тебе, затоаАбе овој Никола, ко фино детенце делуваше, попаметно.
Да де, јас праам луѓето шо се околу мене да изгледаат попаметноТоа дека седеше у кафана до тебе, затоа![]()