Како да се заљубат во вас?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Нема врска тоа со контактот на очите тоа си е само мислење на психологот кој што го напишал тоа.Мое мислење(а и го практикувам во животов)е дека треба да се гледа секој во очи додека зборуваш со неа/него,со тоа им даваш на знаење дека ги почитуваш и разбираш а со тоа и лесно се предвидува нивниот следен потег ако знаеш како(се трудам да не го злоупотребувам ова).Така да погледот во очи е добро нешто ама ценетиот психолог за некои работи не е во право.

така е но, со тие психологии за вртење погледи на лево и десно по хемисфери на мозокот, може многу лесно да се наседне, кај добар мајстор...затоа пак подобро е да се анализира муабетот...

Сосема си во право за грешка 1.
Мене на пример воопшто не ме привлекуваат фини момци или пак некој што така се однесува со мене.Незнам како да го објаснам ова ама сепак е така.Фин дечко или некој што ми спушта ѕвезди од небо воопшто не ме привлекуваат.Значи прекинете да бидете фини :smir:

у право е Џимеј, ти си таква цура што сака такви момци, ако влезеш у врска со таков, дали ке трае 2-3 месеци... излези стварно од тој ниско буџетен филм, ке видиш дека кога си у врска си треба внимание, а не кога би се сретнале на улица тој само едно здраво ке ти каже, колку да те испоштуе... или па само ти ке му ѕвониш да излезете, додека тој ке те лаже и ке си пие со другарите... не бива така :nenene:

Е ако де јас си кажав мое мислење.Сеа шо да прам јас шо такви типој ме привлекуваат:toe:Ќе излезам валда од тој филм ама сега така се осеќам и си кажав.:pipi:

Советиве се...oh, well џебна инстант-психологија.
И ја имаат вредниоста ко другите инстант success совети и приказни..."Како да станете милионер", "Како да станеш будист за 7 дена" итн.:pipi:

Искрено ова не влијае на тоа дали да се заљуби некој или не..
ова појќе ми личи како да освоиш некој за една вечер само..
значи за да се заљуби во тебе не ти треба некоја техника само треба да бидеш свој/а па тој/таа ако те сака ќе те сака со сите мани шо ги имаш
Не го прифаќаат сите овој начин на пр да бидеш прво активен па недостапен... со то дополнителни нервози се постигнуваат нишо појќе:smir:

Советиве се...oh, well џебна инстант-психологија.
И ја имаат вредниоста ко другите инстант success совети и приказни..."Како да станете милионер", "Како да станеш будист за 7 дена" итн.:pipi:

епа од ...Well..., и треба да се научи нешо, не е се утка, држи вода по нешо:baeh:

епа од ...Well..., и треба да се научи нешо, не е се утка, држи вода по нешо:baeh:
На пример?

Си испробал? Си ја легнал онаа шо сакаш користејќи ги советиве?
Си ја прочитал ли уопште книгата?

На пример?

Си испробал? Си ја легнал онаа шо сакаш користејќи ги советиве?
Си ја прочитал ли уопште книгата?

на пример ада...легнуењето не е некој трофеј...на пример рецимо...срцето и наклоноста е трофеј за мене...на пример еве, некои се мнооогу добри некои помалце некои се баксузи...и тоа...зашто книгите и советите не се реалност, напишани се од луге и за поединечни примери, воглавном како личен став...:baeh:

на пример ада...легнуењето не е некој трофеј...на пример рецимо...срцето и наклоноста е трофеј за мене...на пример еве, некои се мнооогу добри некои помалце некои се баксузи...и тоа...зашто книгите и советите не се реалност, напишани се од луге и за поединечни примери, воглавном како личен став...:baeh:
Наклоност и љубов не се добива ни со финта, ни со преправање, ни со совети. Со инструкции и наместено понашање може само да легнеш некој и толку.

И книгава е само личен став. Затоа не може да биде правило за било кој друг освен за авторот.

И не знам кој *** дискутирам уопште за ова:nesum:

Одлично,да се најде некој талент и ред редум се да примени...:tapp:
Не сум ваков тип на човек,едноставна сум,така да не се пронајдов во ниедна насока.Премногу е во рамка.Различни сме.Ама забавно е да се прочита(вака како статија,не како книга,да се разбереме,тоа веќе не е забавно):back:

Мене некој вака да ме *малтретира* со инстант-тактикиве и да го трпам?!2 недели е интересно да ми тактизира (не дека нема да забележам,ама ајде интересно било) и тоа секако не од ваков тип и до толку да се задлабочува,понатака губам желба.Не сакам да ме играат и не сакам да се зезаат со мене.Функционирам по прост принцип,досадна сум што да кажам:smir:

Абе не постојат ефективни how to совети за некои работи и тачка. :) Без оглед на тоа колку пустите човечки суштества гладни за тајната на животот ќе напишат сто книги и ќе измислат сто теории за тоа. Не дека има невистина во советиве, ама ако некој е муле ни четрсто „стручни“ книги нема да му помогнат да легне некоја.

Истото важи и за оваа книга. Не сум ја читала, ама доволно е што знам од кој жанр е. :)
Корисно е стварно да се применуваат вакви совети. Арно ама, пак ќе кажам, ако го немаш тоа во себе, и ако не ти се поклопат коцките, џабе советиве.
Премногу е индивидуално за да се стави на хартија и да се направи дека изгледа толку лесно.

Грешките на Геџо се точни сите до една, ама пак не значи дека некои мажи нема да престанат да ги практикуваат. :)

Наклоност и љубов не се добива ни со финта, ни со преправање, ни со совети. Со инструкции и наместено понашање може само да легнеш некој и толку.

И книгава е само личен став. Затоа не може да биде правило за било кој друг освен за авторот.

И не знам кој *** дискутирам уопште за ова:nesum:

ада..да...ада...утна гу работу малце ти...али нема везе...

темата вели да се внесе у љубов некого...легнуење следи секако, но прво доага љубовта некако, а со финта немоше да се легне особа на место...нема шанси...:back:

ада..да...ада...утна гу работу малце ти...али нема везе...

темата вели да се внесе у љубов некого...легнуење следи секако, но прво доага љубовта некако, а со финта немоше да се легне особа на место...нема шанси...:back:
Да, да ќе се вљуби у тебе некој ако ги користиш советиве. После и ќе легнете, и ќе се земете и ќе живеете среќно и весело до крајот на животот како пепелашка и принцот. Се благодарение на книгава.
Кое просветлување. Трогната сум :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom