најлесно да се откажеш...остави ги... само ако немаш кај да ги оставиш,дај ми ги мене 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сум пушач и планирам да го оставам пушењето, проблемот е што кога маклу време ќе ги оставам цигарите веднаш почнуваат симптомите на физичката зависност од никотинот и многу сум нервозна, ме боли главата и се чувствувам напнато и лошо. Знам дека за откажување од пушење и за ублажување на овие симптоми се користат таблетки преку кои се внесува никотин, без да се пуши и внесува чад и штетни хемикалии кои се внесуваат преку чадот. Сакам да прашам колку пари се, каде можам да ги купам и дали ги делат на ленти?
Точно е ова што го вика bokser_mk зависноста од цигари најефикасно се победува со физичка активност,сето друго е мижи да те лажам ова го кажувам од искуство оти и јас некогаш бев зависен од никотин.
Не братче не ме фаќаат кризи оти зависноста од цигари успеав во потполност и во целост да ја победам со зависност од вежбање.oк физичка активност..а послем коа ќе седнеш сам или со друштво не те фаќаа афтершокови и кризи ??
Не братче не ме фаќаат кризи оти зависноста од цигари успеав во потполност и во целост да ја победам со зависност од вежбање.
Теретана,велосипедизам,трчање,taekwondo....мора поинтензивно вежбање за да ја надминеш зависноста од цигарите.Што конкретно..трчање,теретана..? Вежбам и ја,малце послаб периодов,ама ипак пак ме фаќаат кризи.
Брат,полека ќе си навлезеш во таков филм,демек спортски живот и навистина после одредено време и ќе ти пречат цигарите.oк физичка активност..а послем коа ќе седнеш сам или со друштво не те фаќаа афтершокови и кризи ??