Како да привлечете една девојка

• Креатор на темата Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување Време на започнување
Абе не го исмевајте човекот со сликата, голем папак што не е убав, може има харизма и паѓаат на тоа. Глејте си за себе. Сакаше да ве просветли, не успеа, така да carry on ....

Нема потреба да ти кажувам кој сум и да се фалам,не сум таков човек..

После читањево на оваа тема и на други теми каде што ти делиш совети прв пат те цитирам али јбг мораше. Прво си многу контрадикторен, велејќи дека нејкеш да се фалиш зашто нели не си таков човек а погоре во твојте постови казуваш колку време си немал секс, како си им зимал броеви на девојки(постари) итн. Неам ништо против тебе, али премногу се праиш паметен и си влезен у некој филм дека знаеш се', но како што си кажа самиот тоа те правело среќен па гоу ахед.

Избришани над 30 мислења во темава. Има еден момент кога сеирот се претворува во нечовечки однос. Престанете со оф-топици, а dobropoznat ќе биде баниран со сигурност од форумот, затоа што го загади со навреди и нечовечки однос. Има една работа се вика усул. Некои луѓе очигледно не се запознаети со тој поим.
Доста со оф-топик, вратете се на темата.

Смеј се поеќе пошто никогаш не знаеш кој ќе се заљуби во твојата насмевка.

jk

Уста не отварај,кључевите од БМВ-то држи ги у една рака,клекни на автобуска со тревката меѓу зуби и ќе ти се накотат.

jk

Буздоганот по глаа,кресни ја у грмушка па нека се чуди после.

zdravo!
dolgo vreme se dvoumam i ne znam kako da vi opisam sega..:) so site devojcinja sum postapuval isto i me prifakale..no za ova devojce nz
se zapoznavme pred 1mesec i od vreme na vreme si pisuvame na fb no mnogu e mirna tivka i sramezliva i ne znam kako da ja izvlecam na pijacka t.e kaffe posto nejzinata tetka i mojata majka se dobri prijatelki pa mi e glupo da ne ispadnat nekoj muabet prvo sakam da bide pa podocna da zboruvaat..i ne znam a devojceto zborovi so tramvaj treba da mu gi vades..pa ne znam..eden sovet od vas ako moze..:)

zdravo!
dolgo vreme se dvoumam i ne znam kako da vi opisam sega..:) so site devojcinja sum postapuval isto i me prifakale..no za ova devojce nz
se zapoznavme pred 1mesec i od vreme na vreme si pisuvame na fb no mnogu e mirna tivka i sramezliva i ne znam kako da ja izvlecam na pijacka t.e kaffe posto nejzinata tetka i mojata majka se dobri prijatelki pa mi e glupo da ne ispadnat nekoj muabet prvo sakam da bide pa podocna da zboruvaat..i ne znam a devojceto zborovi so tramvaj treba da mu gi vades..pa ne znam..eden sovet od vas ako moze..:)
Напрај го тоа просто.Сакаш ли да излеземе на кафе или да си го барам друго чаре.Не комплицирај колку попросто толку подобро за тебе и да се отарасиш од помислата дека не си пробал.Секој ден дур не прашаш е шанса изгубена.Не чекај од никаде речи ај на едно кафе да си направиме муабет ама не преку фб,очи во очи или преку телефон.Зашто на фб може да ти се прави големата девојка а во живо нема кај да бега :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom