Vespertine
The Ugly Duckling
- Член од
- 22 септември 2009
- Мислења
- 2.934
- Поени од реакции
- 3.394
Ова е класика, пали увек.ова можи палеше кај жените од Тепавци на времето
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова е класика, пали увек.ова можи палеше кај жените од Тепавци на времето
Нема потреба да ти кажувам кој сум и да се фалам,не сум таков човек..
ako ti ne ja vrtes zenata,ke te vrte ona tebe![]()
ako ti ne ja vrtes zenata,ke te vrte ona tebe![]()
Маче и куче кој прв ќе загриза ?Е што така, може и заедно да се вртиме...![]()
moze beЕ што така, може и заедно да се вртиме...![]()
Напрај го тоа просто.Сакаш ли да излеземе на кафе или да си го барам друго чаре.Не комплицирај колку попросто толку подобро за тебе и да се отарасиш од помислата дека не си пробал.Секој ден дур не прашаш е шанса изгубена.Не чекај од никаде речи ај на едно кафе да си направиме муабет ама не преку фб,очи во очи или преку телефон.Зашто на фб може да ти се прави големата девојка а во живо нема кај да бегаzdravo!
dolgo vreme se dvoumam i ne znam kako da vi opisam sega..so site devojcinja sum postapuval isto i me prifakale..no za ova devojce nz
se zapoznavme pred 1mesec i od vreme na vreme si pisuvame na fb no mnogu e mirna tivka i sramezliva i ne znam kako da ja izvlecam na pijacka t.e kaffe posto nejzinata tetka i mojata majka se dobri prijatelki pa mi e glupo da ne ispadnat nekoj muabet prvo sakam da bide pa podocna da zboruvaat..i ne znam a devojceto zborovi so tramvaj treba da mu gi vades..pa ne znam..eden sovet od vas ako moze..![]()