M
macgowan
Гостин
Украински специјалитет кој се продава и по улици таму. Почитувам!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може да има од јаболко круша лимон суво грозје итн јас користам суво грозјеВо Битола прает, ние во Тамаро купвиме
М![]()
Не се прави од леб тој што го пишал тоа немал што да прави трескал глупостиТолку години пием боза, и обожава, а сега дознавам дека се прави со леб....
Прво ова болдот ми кажува дека си превел со помош на гугул,Здраво Квас е напиток кој потекнува од Русија и многу многу здрав
Квасот ако долго време не пие постепено го покачува својата алкохолна вредност![]()
Истражував на гугул за квасот имам пробано и лично мене ми се допаѓа а рецептот е кажан од на татко ми пријателПрво ова болдот ми кажува дека си превел со помош на гугул,второ се сомневам дека икад си пробал квас, а не па да го правите по дома, и трето..... не го нуди /препорачвај на македонци, зошто не верувам дека би им се допаднал вкусот
Мене бозата не ми е убава квасот е каде каде поубав ако се наравив убаво
--- надополнето: 9 ноември 2013 во 12:46 ---
Прегледај го приврзокот 76542
--- надополнето: 9 ноември 2013 во 12:47 ---
Еве денеска го прецедов и го ставив на сонце 2 или 3 дена
Татко ми е наработа јас незнам баш тоа добро да го правамуште еднаш да го прецедиш? Има доста талог доле.
Kade go ima vo Skopje?Го имам пробано тој од битолска пивара и е многу убав, штета што го нема секаде низ Скопје