Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Спортот е за да го задржиш телото здраво и флексибилно, не постои спорт со кој би ја зголемил висината, не му давај лажна надеж.
Со пливањето ќе се развиеш во градите, за да се извишиш богами мишто не помага ако веруваш, може да пробаш кошарка ама искрено не верувам дека ќе помогне нешто тоа, најголема улога во висината играат гените.
--- надополнето: Nov 22, 2011 10:37 PM ---
Леле, абе ти нормален си, почни да дуваш, тоа е е твојот совет па треба да му докажеш, почни да дуваш и не само што ќе ослабеш уште повеќе туку и мозокот ќе почне да ти се суши, па после некое време ќе бидеш како растение.
BTW, сликава не служи за растење туку за вежбање.
Некако намалив со физичката активност, па се плашам да не качам некое килце. Ако некој од овде сака трампа, нека каже. ХхЕХхе 

Гледам што се случува наоколу, потоа преоѓаш на нешто појако и така со време нема да се разликуваш од ѓубрето во контејнерите.Дееее бре од каде таа идеа дека од трева се суши мозокот и се претвараш во зомби ?
Еве јас имам деценија + во стаж ( не е за фалење ) па зборувам течно на 4 јазици и можам слободно да кажам дека вопшто нема никакво негативно влиание напротив многу помага за концентрација и за ред други работи ..... поштетно е да испиеш 2-3 пива и неколку цигари отколку еден јоинт .... ама ај да не одам оф топик не е темава за тоа јас му дадов совет од кој знам дека ќе накачи некое кило .... или нека почне со билдање и хемија
Гледам што се случува наоколу, потоа преоѓаш на нешто појако и така со време нема да се разликуваш од ѓубрето во контејнерите.
BTW, еве нешто што не си знаел, мариханата предизвикува импотентност, после долга употреба значи континуирано без престан доаѓаат и последиците од сето тоа уживање.

Сигурен си .???Исто и цигарите ги имаат истите последици![]()
сакаш да качиш некое килце на што мислешМи треба помош како би можел да накачам некое кило дека кога ке се видам во огледало сум како сучка така тенок не ми е по задоволство имам 58,9кг и исто така сум низок 163,4 цм како да се извишам некој Совет?
сакаш да качиш некое килце на што мислеш
да станеш ваков
![]()
Или да качеш маса?
Не вреди горе болдираното да се коментира, па затоа:.....
Леле, абе ти нормален си, почни да дуваш, тоа е е твојот совет па треба да му докажеш, почни да дуваш и не само што ќе ослабеш уште повеќе туку и мозокот ќе почне да ти се суши, па после некое време ќе бидеш како растение.
....
А исто ме интересира ако одам сеа у теретана на 16 години 163 висок и ако се набилдам вистина ли е дека нема да растам више
Ако сакаш да клајш некое кило пробај во теретана и земи креатин ти дава мускулна маса,а можеш да јадеш само брза храна ама си викам мев дека че клајш само.А џабе е се ако имаш брз метаболизам...а за висина незнам како да ти помогнам.Тегни се на шипкаМи треба помош како би можел да накачам некое кило дека кога ке се видам во огледало сум како сучка така тенок не ми е по задоволство имам 58,9кг и исто така сум низок 163,4 цм како да се извишам некој Совет?