Како да накачам некое кило и да се извишам?

• Креатор на темата Креатор на темата Biljbilj08
  • Време на започнување Време на започнување
Спортот е за да го задржиш телото здраво и флексибилно, не постои спорт со кој би ја зголемил висината, не му давај лажна надеж.

Со пливањето ќе се развиеш во градите, за да се извишиш богами мишто не помага ако веруваш, може да пробаш кошарка ама искрено не верувам дека ќе помогне нешто тоа, најголема улога во висината играат гените.
--- надополнето: Nov 22, 2011 10:37 PM ---

Леле, абе ти нормален си, почни да дуваш, тоа е е твојот совет па треба да му докажеш, почни да дуваш и не само што ќе ослабеш уште повеќе туку и мозокот ќе почне да ти се суши, па после некое време ќе бидеш како растение.

BTW, сликава не служи за растење туку за вежбање.

Дееее бре од каде таа идеа дека од трева се суши мозокот и се претвараш во зомби ?

Еве јас имам деценија + во стаж ( не е за фалење ) па зборувам течно на 4 јазици и можам слободно да кажам дека вопшто нема никакво негативно влиание напротив многу помага за концентрација и за ред други работи ..... поштетно е да испиеш 2-3 пива и неколку цигари отколку еден јоинт .... ама ај да не одам оф топик не е темава за тоа јас му дадов совет од кој знам дека ќе накачи некое кило .... или нека почне со билдање и хемија

Прво се извинувам за офф-топик.

Ама обратната тема на оваа каде е? :D Некако намалив со физичката активност, па се плашам да не качам некое килце. Ако некој од овде сака трампа, нека каже. ХхЕХхе :D
Превод за тие кој не ја разбраа реченицава: За слабеење јеб***е! :D

Дееее бре од каде таа идеа дека од трева се суши мозокот и се претвараш во зомби ?

Еве јас имам деценија + во стаж ( не е за фалење ) па зборувам течно на 4 јазици и можам слободно да кажам дека вопшто нема никакво негативно влиание напротив многу помага за концентрација и за ред други работи ..... поштетно е да испиеш 2-3 пива и неколку цигари отколку еден јоинт .... ама ај да не одам оф топик не е темава за тоа јас му дадов совет од кој знам дека ќе накачи некое кило .... или нека почне со билдање и хемија
Гледам што се случува наоколу, потоа преоѓаш на нешто појако и така со време нема да се разликуваш од ѓубрето во контејнерите.
BTW, еве нешто што не си знаел, мариханата предизвикува импотентност, после долга употреба значи континуирано без престан доаѓаат и последиците од сето тоа уживање.

Гледам што се случува наоколу, потоа преоѓаш на нешто појако и така со време нема да се разликуваш од ѓубрето во контејнерите.
BTW, еве нешто што не си знаел, мариханата предизвикува импотентност, после долга употреба значи континуирано без престан доаѓаат и последиците од сето тоа уживање.

Исто и цигарите ги имаат истите последици ;)

Исто и цигарите ги имаат истите последици ;)
Сигурен си .???
Ај посоветувај се со некој постручен (постручен- луѓе кои земаат плата за сето ова) во оваа област да видиш што ќе ти каже, ок.

Ми треба помош како би можел да накачам некое кило дека кога ке се видам во огледало сум како сучка така тенок не ми е по задоволство имам 58,9кг и исто така сум низок 163,4 цм како да се извишам некој Совет?
сакаш да качиш некое килце на што мислеш
да станеш ваков
6-fat-man.jpg

Или да качеш маса?

.....
Леле, абе ти нормален си, почни да дуваш, тоа е е твојот совет па треба да му докажеш, почни да дуваш и не само што ќе ослабеш уште повеќе туку и мозокот ќе почне да ти се суши, па после некое време ќе бидеш како растение.
....
Не вреди горе болдираното да се коментира, па затоа:

appet.png

А исто ме интересира ако одам сеа у теретана на 16 години 163 висок и ако се набилдам вистина ли е дека нема да растам више

А исто ме интересира ако одам сеа у теретана на 16 години 163 висок и ако се набилдам вистина ли е дека нема да растам више

Вака сега до 17-18 години е препорачлива повеќе спортска активност без разлика дали е фудбал ракомет баскет одбојка пливање бидејќи истата таа активност стимулира раст и правилен развој на тело. Кога се оформува телото не е препорачливо да се крева терет може да дојде до повреди и до стопирање на правилен раст и развој. Кога лицето ќе наполни 18 години веќе сосема е спремен да почне со теретана иако има случаи и на помала возраст сепак јас мислам дека од 18 години е ОК барем јас почнав тогаш со теретана.

Ми треба помош како би можел да накачам некое кило дека кога ке се видам во огледало сум како сучка така тенок не ми е по задоволство имам 58,9кг и исто така сум низок 163,4 цм како да се извишам некој Совет?
Ако сакаш да клајш некое кило пробај во теретана и земи креатин ти дава мускулна маса,а можеш да јадеш само брза храна ама си викам мев дека че клајш само.А џабе е се ако имаш брз метаболизам...а за висина незнам како да ти помогнам.Тегни се на шипка :)

Fala na site za sovetite :)
--- надополнето: Nov 29, 2011 12:49 PM ---
Fala na site za sovetite :)

Уствари не сум бил 164цм, сум бил 172 цм а тежок 56кг:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom