Biljbilj08
1987
Ми треба помош како би можел да накачам некое кило дека кога ке се видам во огледало сум како сучка така тенок не ми е по задоволство имам 58,9кг и исто така сум низок 163,4 цм како да се извишам некој Совет?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за висина зависи колку год имашМи треба помош како би можел да накачам некое кило дека кога ке се видам во огледало сум како сучка така тенок не ми е по задоволство имам 58,9кг и исто така сум низок 163,4 цм како да се извишам некој Совет?
некиме да се упропастиме туку малку да се здебелиме со пиво и газирано само ке се подуваме во стомацивеПробај да јадеш најмногу пред спиење, најкасно што можеш, прескокнувај го појадокот, пиј пиво и газирани производи и јади тестенини.

јас сум тука некаде 63 кила а 1.80колку години си ? исто така на таа висина и баш не си прелесен , друго ќе беше да речеше дека си 180 а 58 кила а друго е на 163 да имаш толку. Реално може ти фалат до 5 кг но тоа е занемарливо и лесно ако поспортуваш нешто било тимски било обично самоиницијативно како трчање, теретана, точак...
Колку години имаш?Висината пред се е дефинирана од генетскиот фактор така да јадењето неможе многу да ти смени.За некој сантиметар плус може да трењираш кошарка или слично,а за да се здебелиш пробај јади повеќе ако не ти се јади пробај со пивски квасец.
висина и тежина паралелно одат од моето скромно познавање на пр 1.70 висина со 70 тежинаМи треба помош како би можел да накачам некое кило дека кога ке се видам во огледало сум како сучка така тенок не ми е по задоволство имам 58,9кг и исто така сум низок 163,4 цм како да се извишам некој Совет?
kako da se izvisam...ccc coveceМи треба помош како би можел да накачам некое кило дека кога ке се видам во огледало сум како сучка така тенок не ми е по задоволство имам 58,9кг и исто така сум низок 163,4 цм како да се извишам некој Совет?
procitaj pred se "fizicki tipologii na licnost" i vidi za sto stanuva zbor.Na kratko,nema da se zgois,ako konstitucijata ti e da si slabкој те измами дека немојш да се здебелишkako da se izvisam...ccc coveceprocitaj pred se "fizicki tipologii na licnost" i vidi za sto stanuva zbor.Na kratko,nema da se zgois,ako konstitucijata ti e da si slab
не бе немојтБез оглед на конситуцијата и генетската предиспозиција, некој колку и да е слаб може да се здебели колку-толку. Цел живот сум слаб па лани летото се здебелив 15 кила ради Седмица.

кажи му на ѕвер