Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
How to Get Any Boy to Fall in Love With You (With Pictures)
Еве, види го ова. Дури и со слики е. Читаш? With pictures.
So ovie dva soveta gotov e, hiljadu posto, nema shansa a da ne bide tvoj.Прати му ги цицињата во чат.
Sent from my EVA using Tapatalk
Мене тоа чапљите ме бринат. Сумљиви сеЗдравоо дечки итно ми е потребна помош и нова сум на форумов..Ситуацијава е ваква..се заљубив повторно ама овој пат во момче што е навистина совршено другарките ми викаат дека е сингл ама ја пак сумљам во некои чапљи кажете ми како да се зближам,да се допишуваме...ние се гледаме 2 пати неделно на секција кога ќе се видиме ме гушка и тогаш ја се тресам од возбуда блиски сме но до одреденљ граница а што е најлоши не се допишуваме како да се зближиме и да го привлечам??итнооо алармантна е ситуацијава
E so ovaa magija miljon posto hijadu posto ke uspees...Ciganska ljubavna magija
Romi veruju da izvođenjem izvesnih rituala uz bajalice mogu da usmere ljubavnu energiju.
Ako želite da budete voljeni
Nađite grm gloga. Slomite neku od gornjih grana. Njena dužina bi trebalo da bude oko 30cm. Na zemlji, istom granom, sa istočne strane, slomljenim krajem nacrtajte krug, čiji prečnik treba da bude oko 1m. Zatim stanite u krug i podignite granu iznad glave i izgovorite sledeće reči: “Na drvetu zaljubljeni golubi. Pod drvetom, dve osobe u ljubavi.”
Kada završite sa ovim ritualom, ostavite granu u sredini kruga i napustite mesto bez osvrtanja.
Ako vam se neko sviđa, a nema hrabrosti da vam priđe
Ovaj ritual ćete započeti sedam nedelja neposredno pred pun mesec, a započećete ga u petak, što ćete činiti i svakog sledećeg petka, sedam puta za redom. Na ružičastoj sveći ćete nacrtati šest krugova. Zapalite je i izgovorite ime osobe za koju je namenjen ovaj obred, uz sledeće reči: “Gana, uvek budi sa mnom, molim te, daj mi pravu ljubav. Gana, daj mu snage, da svoj osećaj ostvari u reči, kao da pesmu peva.”
Ponavljajte ove reči sve dok prvi deo sveće ne izgori, zatim je ugasite, ali ne duvajte u plamen. Svakog sledećeg petka ponovite ritual.
Пиши ако има нешто нејасно.
Здравоо дечки итно ми е потребна помош и нова сум на форумов..Ситуацијава е ваква..се заљубив повторно ама овој пат во момче што е навистина совршено другарките ми викаат дека е сингл ама ја пак сумљам во некои чапљи кажете ми како да се зближам,да се допишуваме...ние се гледаме 2 пати неделно на секција кога ќе се видиме ме гушка и тогаш ја се тресам од возбуда блиски сме но до одреденљ граница а што е најлоши не се допишуваме како да се зближиме и да го привлечам??итнооо алармантна е ситуацијава
Не..ама сеуште не сум спремна за такво нешто..што зар тоа не е нормална појава?
Не постои такво машко.
Во спротивно го очекуваат многу разочарувања во животот?Попаметно е да прекинеш да размислуваш само со долната глава другар.
Потребно ми е да го привлечам на пристоен начин..мене не ми стало до мување и секс тоа е само зачин на љубовта мене ми треба главното да ме сака искрено и да не зјапа по тие другите што му се туткаат[DOUBLEPOST=1491692238][/DOUBLEPOST]Пиши му прва некогаш, исценирај дека е по грешка или пак едноставно ти било досадно, па да утепаш досада со него. Измисли нешто.[DOUBLEPOST=1491672283][/DOUBLEPOST]
Апсолутно си во право тука, немој никако да брзаш ако не си спремна. Има време за се.[DOUBLEPOST=1491672327][/DOUBLEPOST]
Попаметно е да прекинеш да размислуваш само со долната глава другар.
Многу Ти фала за советиве..[DOUBLEPOST=1491692360][/DOUBLEPOST]Потребно ми е да го привлечам на пристоен начин..мене не ми стало до мување и секс тоа е само зачин на љубовта мене ми треба главното да ме сака искрено и да не зјапа по тие другите што му се туткаат
Проверена е маѓијава?Да не има нус појави..има некој паталец?Искусен?Ciganska ljubavna magija
Romi veruju da izvođenjem izvesnih rituala uz bajalice mogu da usmere ljubavnu energiju.
Ako želite da budete voljeni
Nađite grm gloga. Slomite neku od gornjih grana. Njena dužina bi trebalo da bude oko 30cm. Na zemlji, istom granom, sa istočne strane, slomljenim krajem nacrtajte krug, čiji prečnik treba da bude oko 1m. Zatim stanite u krug i podignite granu iznad glave i izgovorite sledeće reči: “Na drvetu zaljubljeni golubi. Pod drvetom, dve osobe u ljubavi.”
Kada završite sa ovim ritualom, ostavite granu u sredini kruga i napustite mesto bez osvrtanja.
Ako vam se neko sviđa, a nema hrabrosti da vam priđe
Ovaj ritual ćete započeti sedam nedelja neposredno pred pun mesec, a započećete ga u petak, što ćete činiti i svakog sledećeg petka, sedam puta za redom. Na ružičastoj sveći ćete nacrtati šest krugova. Zapalite je i izgovorite ime osobe za koju je namenjen ovaj obred, uz sledeće reči: “Gana, uvek budi sa mnom, molim te, daj mi pravu ljubav. Gana, daj mu snage, da svoj osećaj ostvari u reči, kao da pesmu peva.”
Ponavljajte ove reči sve dok prvi deo sveće ne izgori, zatim je ugasite, ali ne duvajte u plamen. Svakog sledećeg petka ponovite ritual.
Пиши ако има нешто нејасно.
Се е во сексот?Љубовта е во сексот значи?Ќе ме сака само додека ме ебе?Нека ти даде Скај една од неговите 183482390583490 катаљони миљони љубовни пораки.
Може да те ебе и без да те сака.Се е во сексот?Љубовта е во сексот значи?Ќе ме сака само додека ме ебе?
Ne samo on sho ke te saka tuku i ti ke go sakas 100 pati poveke se dodeka te ebeСе е во сексот?Љубовта е во сексот значи?Ќе ме сака само додека ме ебе?
   ama malecka uste toa da go razberes...Ако е за ебење има и други..поентата е во него[DOUBLEPOST=1491702139][/DOUBLEPOST]Може да те ебе и без да те сака.
Океј ја сакам прво да ме засака онака да се фатиме за рака..после и ја би сакала да имам односиNe samo on sho ke te saka tuku i ti ke go sakas 100 pati poveke se dodeka te ebeama malecka uste toa da go razberes...