- Член од
- 16 декември 2012
- Мислења
- 2.745
- Поени од реакции
- 7.262
Ако е оној, пластичниот, шо чури, не сме праеле. Баш сеа е време
Ако е оној, пластичниот, шо чури, не сме праеле. Баш сеа е време
cekaj bar 100 strani pred da ja zatvorat temava...Мојов телефон да видам со што е пун....
Ова буди спомени... Лани, на асполвентска во берлин. Хофбрау...
Причај, причај!Ова буди спомени... Лани, на асполвентска во берлин. Хофбрау...
Нема многу да се каже. Пиво не пиев тогаш, уште не пиам. Или вино или жестоко за мене. Сепак, беше интересно..а ...да се упие доѓаџај. Да се искуси...после се ми се допадна..Причај, причај!
Ја мислев некој сексој да не се десиле!Не многу да се каже. Пиво не пиев тогаш, уште не пиам. Или вино или жестоко за мене. Сепак, беше интересно..а ...да се упие доѓаџај. Да се искуси...после се ми се допадна..
Da... pricaj... mene mi se zalepi ukrainka....Ова буди спомени... Лани, на асполвентска во берлин. Хофбрау...
pred vlezot na katlanovo nakaj skopie koga ides pred tunelot odma levo ridot kako se vika nisan ima od tursko na vrvot osmatracnica od kamen so cevka koga vlevas vnatre sviri se do colja poligon petrovec kako se vika toa mesto nisan nie go znaevme ??Ова буди спомени... Лани, на асполвентска во берлин. Хофбрау...
Друже, без навреда, пробај гугл мапс.pred vlezot na katlanovo nakaj skopie koga ides pred tunelot odma levo ridot kako se vika nisan ima od tursko na vrvot osmatracnica od kamen so cevka koga vlevas vnatre sviri se do colja poligon petrovec kako se vika toa mesto nisan nie go znaevme ??
Ти причај, си имал друштво! Не е препорачливо да сретнеш украинка кај што е скапо пивото