Како да го направам?

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
L

.Lost Angel.

Гостин
Вака стварно итно ми треба некој искусен да ми каже како може да ја извадам ѕвездицата од стариот бандаж и да ја ставам на новиот? :)

Ве молам не ја затварајте одма темава бидејки стварно итно ми треба помош :(

Прашуваш за ѕвездица на велосипед ?
И која ѕвездица поточно ?

Мислиш на зупчаникот на задното тркало ?

А шо бара темава во Општи муабети ? :cautious:

И за каков бандаж станува збор, објасни повеќе !

Има едно клуче шо изгледа како пивско капаче т.е како прстенче. Е со него се вади ;)

Има едно клуче шо изгледа како пивско капаче т.е како прстенче. Е со него се вади ;)
Со тоа и го извадивме мие :pos: и отиде цела ѕвездица со се лагери :( испаднаа :confused: и остана еден дел на бандажот
--- надополнето: 29 јуни 2012 во 18:23 ---
Мислиш на зупчаникот на задното тркало ?
да
--- надополнето: 29 јуни 2012 во 18:24 ---
А шо бара темава во Општи муабети ? :cautious:

И за каков бандаж станува збор, објасни повеќе !
за обичен и обична ѕвезда

Со тоа и го извадивме мие :pos: и отиде цела ѕвездица со се лагери :( испаднаа :confused: и остана еден дел на бандажот
--- надополнето: 29 јуни 2012 во 18:23 ---

да
--- надополнето: 29 јуни 2012 во 18:24 ---

за обичен и обична ѕвезда

И ја пробав да го извадам ама се зезнав, ми испаднаа лагерите а тоа не испадна, сепак ги наместив и сеа ќе го носам на мајстор, оти се направив црнец :pos:

Еве од тука глеј и прави како што е таму, вајда ќе го поправиш...:)

Вака стварно итно ми треба некој искусен да ми каже како може да ја извадам ѕвездицата од стариот бандаж и да ја ставам на новиот? :)

Ве молам не ја затварајте одма темава бидејки стварно итно ми треба помош :(
Jas sum iskusen, ama javi mi se u ponedelnik, ne rabotam za vikendi.

Еве од тука глеј и прави како што е таму, вајда ќе го поправиш...:)

А ако не му е касетна? а и чисто се сомневам дека има алат за вадење на ѕвезди со само тоа што прашува како да ја извади.

касетните ги отварам и без алат, а обична мора со алат инаку ке ја отвориш либрата и ке ти испаднат лагерите :D оди кај некој што поправа точаци замоли го ке ти го даде алатот ке ги извадиш само малце тешко ке ти оди бидејки со самото возење тој навој се стега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom