како би заработиле 5000 евра

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Локација
Erusalim
Во ова време на беспарица кое владее во нашава држава, како би дошле до работа или бизнис да направите сами 5000 евра значи прашувам како би заработиле пари ?
какви идеи имате на ова поле, налесно е да добиеш капитал од некого ама како сам да направиш без ничија помош е тука е способноста на индивидуата....:)

Брат работи си така ќе си заработиш.Лесно не можиш да заработиш 5000 евра ако почнуваш од ништо или од малце.

нема леб без мотика, значи менувам мотика за 10 леба :)
5000 евра? за колку време?

zavisi ako imas dobra ideja :) mozes da napravis pari imase eden primer za eden britanec kako sam edno 10 godini prodaval pijaloci, 5 pati poskapi od sopovite , na francuski turisti, i od obicen prodavac za kratko vreme stanal milioner. znaci se e do idejat kako ce ja obmislis i sto e najvazno kako ce ja realiziras...
--- надополнето: Aug 19, 2011 8:23 PM ---
купи акции
ne ni e bas mnogu sigurna nasata berza mada imase slucaj na eden taka reci novo pecen makedonski miloner so zaraboteni 22 miloni evra tokmu od nasata berza, ali treba znaenje i nevidena srejka....

zavisi ako imas dobra ideja :) mozes da napravis pari imase eden primer za eden britanec kako sam edno 10 godini prodaval pijaloci, 5 pati poskapi od sopovite , na francuski turisti, i od obicen prodavac za kratko vreme stanal milioner. znaci se e do idejat kako ce ja obmislis i sto e najvazno kako ce ja realiziras...

ne ni e bas mnogu sigurna nasata berza mada imase slucaj na eden taka reci pecen makedonski miloner so zaraboteni 22 miloni evra tokmu od nasata berza, ali treba znaenje i nevidena srejka....
И шо во Мак 2 денари да е поскапо нештото нема да се купува.

ne ni e bas mnogu sigurna nasata berza mada imase slucaj na eden taka reci novo pecen makedonski miloner so zaraboteni 22 miloni evra tokmu od nasata berza, ali treba znaenje i nevidena srejka....
се согласувам со тебе потполно.
ете како се збогати креаторот на фејзбук,креаторите на гугл и епл.се е до идеата и креативноста,мора да биде нешто ново и креативно.

се согласувам со тебе потполно.
ете како се збогати креаторот на фејзбук,креаторите на гугл и епл.се е до идеата и креативноста,мора да биде нешто ново и креативно.
tokmu toa e :) da otkries nacin kako da sozdades pari, ne samo toj tuku i bil gejts preku ideja dosle do svojot biznis nikoj ne im dal ili podari pari za se se izborile sami vo zivotot..

Едно цело лето, цела фамилија ќе одгледувате тутун, бостан и пиперки. Можеби ќе заработите 3-4К евра.​

Opni nekoja ekspozitura na bankive:sneaky: .. i onaka se krvopijci.

A od nishto 5000 e ... teshko izvodlivo bez igri na srekja i komar , ko sho ti pisha DBack - toa e najrealno sepak.

Opni nekoja ekspozitura na bankive:sneaky: .. i onaka se krvopijci.

A od nishto 5000 e ... teshko izvodlivo bez igri na srekja i komar , ko sho ti pisha DBack - toa e najrealno sepak.
abe ili to ili pak ne se maci mnogu fati bogata devojka :), i to e edna ideja na primer :) ha h ha hah

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom