Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се има случено одамна беше
Другарка ми не сакаше да се наоѓаме кај што се чекавме со цело друштво туку сакаше од подалеку да иде кај мене да сме пиеле кафе пред да излезиме и раат не ме оставаше да се облечам за шетање идеше по мене како опашка за да ме види кога се облекувам
Во бутик ќе пробуваше блуза и ќе ме викнеше да видам како и стои - ѕиркам - гола
Од збор не се разбираше, ќотек не доби, само бев многу збунета во сопствена куќа се криев да не ме види дека сум дома... хаос
Најде друга жртва евентуално...

Ми се има случено одамна беше
Другарка ми не сакаше да се наоѓаме кај што се чекавме со цело друштво туку сакаше од подалеку да иде кај мене да сме пиеле кафе пред да излезиме и раат не ме оставаше да се облечам за шетање идеше по мене како опашка за да ме види кога се облекувам
Во бутик ќе пробуваше блуза и ќе ме викнеше да видам како и стои - ѕиркам - гола
Од збор не се разбираше, ќотек не доби, само бев многу збунета во сопствена куќа се криев да не ме види дека сум дома... хаос
Најде друга жртва евентуално...

Најголемиот сон на секој маж е да има таква другарка:kruna:

Ако е убав ќе се изебам, ако не, ништо, фино ќе го откачам. Уа за тие што сакаат да тепаат.

Значи сепак е добро што тренирав карате ко мал?

Значи сепак е добро што тренирав карате ко мал?
Тоа со тепањето го кажав во контекст. На форумов има многу хомофоби што се прават тепачи. Не значи дека некој е геј дека не е тепач.

Fino lepo ke kazam deka ne sum gej, i ke svati... ako ne svaka i zamara toa e druga prikazna veke si ima protokli sto stapuvaat na sila

Тоа со тепањето го кажав во контекст. На форумов има многу хомофоби што се прават тепачи. Не значи дека некој е геј дека не е тепач.
Не значи дека ако е геј дека не знае да се тепа или нешо така, на крај и краева и он е машки пол, без разлика на сексуалната определеност и се заебавав дека одма ќе го тепам, а ако ме усрами то је веч друга прича!

ХАХАХАХАХАХХХХАХХАХАААХАХХА ОВИЕ ДА НЕ МЕЊАЛЕ ПОЛ БЕ? ХХХХААГХ

Без разлика дали машко на машко или женско на женско ако не сте заинтересирани бидете културни и кажете отворено, нема потреба од вреѓање.

Убаво кажано. Штета што малку луѓе имаат интелигенција да воочат дека со 2 бокса ништо не се решава. Тоа се вика дивјаштво и нема никакво кавалерство во тоа. Напротив сељенизам.
Ммм ме палат насилни <3

Фетиш фетиш а?? :D

Јас незнам. Би било интересно да се деси ама мислам дека ќе ми треба шише водка.

Зависи, ако е некоја што ми се свиѓа би се излижале јако

Често ми се случува на журчиња да ми се пушти некоја девојка, ама баш онака нападно. И мислам дека веќе ми се крева коса од лезбејќи.

На страна од тоа...
Пред неколку години, на едно транс журче, толку се изгубивме со дугарка ми, што со саати уживавме една со друга, тоа страст и емоции...не знам, и сеа се чудам како можевме и двете толку да уживаме и со саати да се лапаме,драпаме итн. Утре дента, пиеме кафе и разговараме за вечерта, двете збунети, прв пат и на двете ни беше да бидеме со девојка, и најзбунувачкото за двете што јас и она бевме тоа., што до вчера заедно мажи бркавме :D
Од тогаш па до сега ни на крај памет не ми паднало повторно да бидам со женско.
Но таа вечер ќе си ја памтам засекогаш, како прекрасна авантура

П.с. ниеден маж од тие со кои што сум била до сега, не се лиже така страсно ко неа ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom