Не ги забавува им рика на метро од нив и ги малтретира додека пијат кафе. И фацата на жената го покажува тоа.ок- ај што велиш се дере- ама покрај толку гости - а и дете мало (очигледно никому не засметало) само на оној дебилон
плус човекот колку толку ги забавува и минувачите и бесплатно гостите од кафичот, а дегенот можел накратко да стане и да си напраи муабетнастарна , а не да изигрува „мажиште“
можам да замислам овој што им прави по дома
мислам дека фацата на жената покажува сосема друго нештоНе ги забавува им рика на метро од нив и ги малтретира додека пијат кафе. И фацата на жената го покажува тоа.
но затоа пак оправдуваш насилствоЈас не сум насилна, затоа се ставив во улога на гостин.
Заслужено. Си го бара и си го добива. Ем незнае да пее ем рика на цел глас.но затоа пак оправдуваш насилство
Ова мене гарант може да ми се деси, само незнам дали ќе налетам вака на некој финпример се најдете во слична ситуација ко оваа-Потурни ме да кинисам
Дали би го направиле истово - би и’ помогнале на дамата или.....што ?!
ЦарМлад српски фудбалер Александар Драговиќ после доделувањето на медалите го удира швајцарскиот министер за одбрана неколкупати по ќељавицата-