Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако ми забранат врска значи уште гледам цртани филмови и имам негде околу 12-13 години.Што би превземале доколку се случи ова?Ајде малку поконкретно
Тоа е точно,но ако така речат сигурно имаат некоја јак причина за тоа и треба да се разговар со нив зошто так мислат,можеби се во право,сепак треба да се чуе нивното објаснување дали ,,држи вода,,а потоа ние сами да заклучиме што понатаму!...не сум им марионета на моите, фала богу...треба да им објаснам дека пред се е МОЈ живот и дека имам право да го живеам како јас што сакам...а ако не можат да ме сфатат...тогаш какви родители се они?...
Дечки деца од 12 години не пишуваат на форуми уште какаат во пелениАко ми забранат врска значи уште гледам цртани филмови и имам негде околу 12-13 години.
Прашањево е - турни ме мајко да кинисам:nesvest:
...па нормално, не сме доволно возрасни да преземаме се на наша рака...али онака, од курташак, за само да ти го контролираат животот, тоа не е океј...Тоа е точно,но ако така речат сигурно имаат некоја јак причина за тоа и треба да се разговар со нив зошто так мислат,можеби се во право,сепак треба да се чуе нивното објаснување дали ,,држи вода,,а потоа ние сами да заклучиме што понатаму!
Ако ми забранат врска значи уште гледам цртани филмови и имам негде околу 12-13 години.
Прашањево е - турни ме мајко да кинисам:nesvest:
Ке ти зборат, не ми се свиѓа девојката/дечкото...бла бла бла... Ке најдат некоја причина.Ќе барам образложение , ЗОШТО?
Ќе барам образложение , ЗОШТО?