Како без визи во Европа?

• Креатор на темата Креатор на темата xovani
  • Време на започнување Време на започнување
Исцедоку од гнасна гнидосана обезженскостена пциштофриказоидна получовековидна гремлино вошлосана пизда не можеш да се испишеш бидејќи нема да ти дозволат истите тие кои те залажаа за две червени да се откажеш од Македонија!

Туку, ти поарно остани си болварче, ама и појди си при нив за да можеш комотно со нив да се прпелкаш во калта и да форницираш со својата свињоебна сестра место тука нам да ни смрдиш со самото твое битисување!

Vakvi teorii cuvaj si gi za po doma....
Ako se potpisam Kinez shto me pravi??Mozham li jas da se potpisam so sakam
i toa da bidam??
Mozes ama ne gi ubeduvaj drugite da si go prodadat svojot gaz,nie sme Makedonci i toa ke bideme a koj ne saka da bide moze slobodno da si zamine vo svojata maticna zemja a toa vo tvojot slucaj e Bugarija!

Велешанец, кажи ми кои поволности односно за која намена го зеде бугарскиот?

И самиот знаеш дека е верно сето она што ти го спомна Струмичанецот, свесен си кој заеб ни го правиш заедно со останатите како тебе.

Бугарофил не си, сега си Бугар на папир.

Kakvi povolnosti mozhesh da imash?
Samo so lichna karta mozhes da otidesh kade shto sakash....
Zaeb ti pravea Branko i ekipata...ne jas i takvite kako mene....
Zatoa e vaka...

Sega vo momentov vo Makedonija ima sekakvi malcinstva samo nema Bugari???

Ako Makedonija dobie vizno olesnuvanje,avtomatski Makedoncite ke stanat
malcinstvo...I tie Makedonci shto ke otidat Amerika,Germanija,Francija i vednash
se otkazhat (potpishat) od Makedonskoto sega zad testaturite se najgolemite patrioti...
Ke bidat li tie predavnici???

Да...а дали сите тие држави бараат од тебе да си прогласиш предците за американци, германци, французи и сл.?
Не? Не...
И, сигурно ниедна од тие држави нема било какви работи да докажува за Македонија и Македонците.
затоа...предавник!

Исцедоку од гнасна гнидосана обезженскостена пциштофриказоидна получовековидна гремлино вошлосана пизда не можеш да се испишеш бидејќи нема да ти дозволат истите тие кои те залажаа за две червени да се откажеш од Македонија!

Туку, ти поарно остани си болварче, ама и појди си при нив за да можеш комотно со нив да се прпелкаш во калта и да форницираш со својата свињоебна сестра место тука нам да ни смрдиш со самото твое битисување!

Mistichen nema li da se vkluchi vo ovie golemi zborovi.......
Ovie zborovi se civilizacija i kultura samo za EU....

Mozes ama ne gi ubeduvaj drugite da si go prodadat svojot gaz,nie sme Makedonci i toa ke bideme a koj ne saka da bide moze slobodno da si zamine vo svojata maticna zemja a toa vo tvojot slucaj e Bugarija!

Nikoj ne ubeduvam....
Mozhes da prochitash shto sum pishal....

Да...а дали сите тие држави бараат од тебе да си прогласиш предците за американци, германци, французи и сл.?
Не? Не...
И, сигурно ниедна од тие држави нема било какви работи да докажува за Македонија и Македонците.
затоа...предавник!

Tie baraat da imash edno drzavjanstvo i da zaboravish shto si bil...
Sega si toa i zaboravash shto bilo...Izbrishan si....
Ne gledam razlika...

Kakvi povolnosti mozhesh da imash?
Samo so lichna karta mozhes da otidesh kade shto sakash....
Zaeb ti pravea Branko i ekipata...ne jas i takvite kako mene....
Zatoa e vaka...

За да отидеш било каде ти требаат ПАРИ.

Сега натегај се, мудрувај, битно веќе си заебал.

Mistichen nema li da se vkluchi vo ovie golemi zborovi.......

Кенк..кенк...кенк...ав...ав...ав...ав!

Плач...плач...плач...плач...шнрк...шмрк...шмрк!

Мистичен нема да се вклучи! Знаеш зошто?

Затоа што ништо што јас не сум рекол не е лага ниту навреда!

Плус, на овој форум многу нешта се толерираат, ама не се толерира предавство на македонштината и не се толерира бугарштилак!

Ајде сега пак...кенк...кенк...кенк....плач...плач...плач...шмрк...шмрк...шмрк!

И трк кај бај Гањо на утешително анално товарање поради вистинитите, но груби зборови од администраторот на Кајгана!

Море гитла бе ќелеш еден предавнички.

П.С. Муфло една издркана, имаш опција мултицитат, не спамирај со постови еден под друг, преку кур ми е да ти ги спојувам мислењата.

За да отидеш било каде ти требаат ПАРИ.

Сега натегај се, мудрувај, битно веќе си заебал.

Zoshto sum se zaebal...Ke rabotime ke shetame....
Samo decata na kumunjarite shto gi napolnija smetkite za pravnucite li ke shetaat
i ke zhiveat zhivot??Tie ednash so nemaat pari nikogash da nemaat...robovi?????

Штеај, ама не на форумов. Чао!

Se gledame za dve nedeli.

Dos semanas en el refrigerador por tu antimakedonismo y tu amor con Bolvaria!

Sega sum so dvojno drzavjanstvo....Ne sum Bugarin i ne sakam da bidam...
Prasav i predhodno i sega pak...kako mozhe jas da "zacrnam" predci,pokolenija...
so eden potpis...Ako se taka lesno se smenuva....

Не се сменува лесно ама благодарение на таквите како тебе е се полесно и полесно. Потписот си е потпис и со него се потврдува дека изјавата што си ја дал е вистинита. Не е битно сега како се чувствуваш, после онадење нема каење.

Имаш 15 постови до сега и веќе си во кал до гуша. Good time to start again, пееше Billy Idol на времето...

Премиерчето тврди дека ќе имало пеколен притисок врз него!

Јас тврдам дека никој жив нема да стави сламка притисок врз неговите кревки плеќи, ни во неделите пред нас, ни воопшто потоа! Никому не може да му биде важно што со Македонија, освен нам. Македонците ќе го притиснат кога ќе дојде време за тоа. Од тоа ќе нема каде да се сокрие.

За понижување на својот сиромашен народ во изолација на крајот од опашката, пополнувајќи ја последната дупка на свиралката во регионот, Македонците ќе стасаат на најдолното место во својата историја, тогаш кога имаат држава!?

Нема да има оправдување за тоа злосторство.

Како сака сега да му изгледа неговиот лик во огледалото: дека е „прпошен“, демек отпорен на притисоци, нашиот премиер, всушност, се профилира во трагична фигурина во македонската понова историја. Онака како што се покажа ролјата на Милошевиќ за Србија. Кај нас, секако, многу помала, покомична, помаргинална ролја на уште еден изгубен властодржец некаде таму на Балканот, изолиран од светот. Тоа никому секако нема да му биде важно, никому освен нам.

Особено ми е криво што нашево премиерче ќе и' даде на Грција идеално алиби за нејзиниот злостор. Грција со нашиов изгубен премиер на чело, ќе се измолкне од меѓународна осуда за се' што направи за блокада на Македонците и на Македонија. Дури ќе наоѓа се' повеќе „разбирање“ за тоа, бидејќи, еве, запира уште една авторитарност во земјите во транзиција!? Ќе стави сенка за се' што прави за мал третман на Егејците. За се' ќе биде виновен нашиов „Калимеро“. А ние, ние ќе пишуваме песни за неправдата... митинзи за нашата немоќ .. реклами за пропаѓањето.

Колку мора човек да е глуп за да не го види тоа што му е пред нос, поставувам уште едно реторичко прашање во низ?

Frchko car!

:pos2:

Сакам што побрзо да се олесни тој визен режим за да можам да шмекам и во европа...

Србинче самоубиец, одговори ми на ова, немој бане финти сега мене:

Dodeka cekame srbinceto da ogovori....kako e sabajlevo vremeto u Demir Hisar ??? :)

...inaku pogresni drzavi si naredil..trebase da ne sporedis so toa Brunei ili kako se vikase ..taa demek epten bogatata..ovie se boranija... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom