Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да играме на работнички у недела, што викате на тоа? Мислам дека таму 6+1 се игра ние сме 15 души (засега) што би било супер.
7+1 се игра на Работнички, али не е лоша идејата.
Може ако некој има број од таму да се јави чисто да провери како е со термини.

7+1 се игра на Работнички, али не е лоша идејата.
Може ако некој има број од таму да се јави чисто да провери како е со термини.
ја мислам дека сме таман, еве имаме 17 души, ќе има еден замена не е лошо уште 1 човек да се пријави и да има по 1 замена за двете екипи...

Според мене не паѓа добар фудбал кога играме на Работнички, големо е игралиштето и големи се головите, а повеќето од нас ниту се спремни ниту пак можат да пружат добри партии на тој терен. Али ако се собираме сите ќе играм многу нормално, битно е да се истрчаме пред се.

Кај бе на големо ќе играме сите ќе испоцркаме
Не е толку големо бе :). Сме играле и порано на него.

Иначе јас сум доста неизвесен за во недела така што подобро со време да известам одколку да ве извисам во последен момент @Saeta Rubia влегувај место мене како прва измена.
ПС можеби ќе стигнам ако потоа останувате да гледате фудбал ама и тоа не е сигурно.

Ај уште некој да се откаже за јас да играм :icon_lol: :D

Абе да доаѓам како замена пошто од Куманово сум ако може до утре да ми кажете :)

Ај пресечете кажете сигурно дали ќе се игра на теренот на работнички :)

Нема ваљда пошо ќе врне во недела...само од наредна здравје може ...а сега да прашаат дали има малку покасно слободен термин пошо реално пекол ќе е од 4 да играме овој период...

Абе да доаѓам како замена пошто од Куманово сум ако може до утре да ми кажете :)

Другар последен се имаш пријавено, а како што гледам само еден има откажано. Не знам дали си информиран, пријавување почнува секоја среда од 5.

Планирате да прајте екипи бе?
@Stefan-kobe @Сладоледџија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom