- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.670
- Поени од реакции
- 70.150
Ја би дошол у Куманово али не знам јазик![]()
Ке викаш на свак втор збор, да га ебу, и рачунај дека збориш Кумановски

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја би дошол у Куманово али не знам јазик![]()
Мн инсепшни ќе ти доаѓаат еве сеа ќе ти илустрирамКе викаш на свак втор збор, да га ебу, и рачунај дека збориш Кумановски![]()
У балон си играм ја редовно , могало би...Дечки, само кд е потопло време, пошто е игралиште на отворено...
Може и сга, али ако сакате алпинистички услови за игру![]()
Пак според рандом генераторот што постирав за минатата недела пробав да направам поделба и истата гласи вака:
@Fastforza
@ob1
@Mich0MKD
@Корисничко име:
@Del Piero best 10
@Vuxan
@Levakot 1985
@wiksa
@AleKostov
@Castiel
@Cthulhu^
@Stefan-kobe
Малку е небалансирана ама може да се проба зашто да не. Сите се напишани по ред како што беа исфрлени од рандом генераторот. Нормално листата е отворена за било каква промена, во ова време ме мрзи да правам поделба со повеќе анализа кој каде да се падне за да сме поизедначени
Фати испери една на рука, ќе се исуши до утре, што муж ќе беше еееееееМоже ние бели?
Неам испрана црна маица за фудбал.. :/
Брат со фаст си во исти тим неможе сеа за еден играч да мењаме се знаеш дека он инсистира да биде црн, така што имаш помалку од 24 часа да си испереш маичка и да ја исушиш.Може ние бели?
Неам испрана црна маица за фудбал.. :/
Јас со жуѕо комбе ама не напоменувам да не се исплашите.Ја у жута маица ќе дојдам![]()
А кај е пингот???Ве пингам да ве известам дека нема да можам да дојдам, се разболев ептен последните 3 дена.