Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Аха, Шури, Ноуморегејмз, Биомаџ и Саета, мисли си :D
Боље да ја предадеме уште од почеток :tvg:

Може да се направи и трет тим, ама со порамномерна распределба, јас спомнав претходната недела, ама игноре сите ми направија, гледам сега за сега никој не се буни со моменталниов начин на пријавување, така да...

Може да се направи и трет тим, ама со порамномерна распределба, јас спомнав претходната недела, ама игноре сите ми направија, гледам сега за сега никој не се буни со моменталниов начин на пријавување, така да...

Па кој ќе ти се побуни од тие што стигнале на време да се пријават? :icon_mrgr:

Напаѓаџи и себичњаци.. пфф.. нека дојдат! :P

ауууу додека да видам сите се пополниле ебаго :D. Кој е терминот иначе да знам за друг пат да се пишам 1-2 дена претходно :)

ауууу додека да видам сите се пополниле ебаго :D. Кој е терминот иначе да знам за друг пат да се пишам 1-2 дена претходно :)
Пријавување се пушта во среда во 17:00 часот
Играњето е во недела во 16:00 часот

Готово јасно е сеа :) Одамна ја немав следено групава ќе си знам сеа за нареден пат. Ако некој откаже ПОСЕБНО:D голман пишете ме :)

Готово јасно е сеа :) Одамна ја немав следено групава ќе си знам сеа за нареден пат. Ако некој откаже ПОСЕБНО:D голман пишете ме :)
Договорено, знам се пријави пред некој ден ама несакав да те пишам без сам да си потврдиш затоа те тагирав само. А денес кооператива изрази желба пак да дојде ако фали голман па го додадов.

Договорено, знам се пријави пред некој ден ама несакав да те пишам без сам да си потврдиш затоа те тагирав само. А денес кооператива изрази желба пак да дојде ако фали голман па го додадов.
Не ми го покажа во нотификации незнам зш... али нвм :) здравје наредна недела (y)

Пак не стигнав на време да се пријавам. :facepalm:
Јеби га бајо мој. :toe:
Ти по можност дојди у недела у 14:00 пријави се да те ебам :tvg:

Гледаш дека е кланица тука, еден рифреш си мавнал, се пријавиле 10 души пред тебе :popce:

Па нели у петок се пријавувате бе? Викам ај ја у четврток ќе се пријавам прв, глеам покољ, 14 души. :shook:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom