Шурикен
Hard Core !
- Член од
- 8 ноември 2008
- Мислења
- 6.559
- Поени од реакции
- 4.072
Не секој поседува квалитети да е првотимецбајаги banch warmers![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не секој поседува квалитети да е првотимецбајаги banch warmers![]()

Аха, Шури, Ноуморегејмз, Биомаџ и Саета, мисли си
Боље да ја предадеме уште од почеток
Може да се направи и трет тим, ама со порамномерна распределба, јас спомнав претходната недела, ама игноре сите ми направија, гледам сега за сега никој не се буни со моменталниов начин на пријавување, така да...
Напаѓаџи и себичњаци.. пфф.. нека дојдат!Аха, Шури, Ноуморегејмз, Биомаџ и Саета, мисли си
Боље да ја предадеме уште од почеток
Може да се направи и трет тим, ама со порамномерна распределба, јас спомнав претходната недела, ама игноре сите ми направија, гледам сега за сега никој не се буни со моменталниов начин на пријавување, така да...

. Кој е терминот иначе да знам за друг пат да се пишам 1-2 дена претходно 
Терминот е недела од 16:00.ауууу додека да видам сите се пополниле ебаго. Кој е терминот иначе да знам за друг пат да се пишам 1-2 дена претходно
![]()
Па не, од другиве што не стигнале, имаше и минатата недела и сега што извисијаПа кој ќе ти се побуни од тие што стигнале на време да се пријават?![]()
Пријавување се пушта во среда во 17:00 часотауууу додека да видам сите се пополниле ебаго. Кој е терминот иначе да знам за друг пат да се пишам 1-2 дена претходно
![]()
Одамна ја немав следено групава ќе си знам сеа за нареден пат. Ако некој откаже ПОСЕБНО
голман пишете ме 
Договорено, знам се пријави пред некој ден ама несакав да те пишам без сам да си потврдиш затоа те тагирав само. А денес кооператива изрази желба пак да дојде ако фали голман па го додадов.Готово јасно е сеаОдамна ја немав следено групава ќе си знам сеа за нареден пат. Ако некој откаже ПОСЕБНО
голман пишете ме
![]()
Не ми го покажа во нотификации незнам зш... али нвмДоговорено, знам се пријави пред некој ден ама несакав да те пишам без сам да си потврдиш затоа те тагирав само. А денес кооператива изрази желба пак да дојде ако фали голман па го додадов.
здравје наредна недела 

Ти по можност дојди у недела у 14:00 пријави се да те ебамПак не стигнав на време да се пријавам.
Јеби га бајо мој.![]()