Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Друштво во сабота од 20.00 на истото место - балонот до Блаже Конески, едни другари ме викнаа да правам екипа. Па оти гледам имаше интерес, кој сака може да составиме екипа 5+1 и да играме.
Инаку ова не е поврзано со лигашките натпревари шо ги играме у недела и е "полу-кајганџиска пресметка" ова е за гладните у Африка или така нешто :D
Треба до утре попладне да се составиме и да потврдиме, па ајде кажувајте

Незнам колку е рамноправно вака...ја и рики во ист тим...страшно ќе биде....:D и интересно.... :D aма мотивација иам дека играм против @Fastforza што не ми подаваше прошла утакмица...

@Корисничко име: , јас ко шо сум прегладнет за фудбал ќе дојдев али ми е страв дека ќе скинам некој мускул. Не ми е толку за парите колку шо е заебан фактот дека неам играно два и пол месеца. Иначе школово ми е преку улица ал јбг.

Незнам колку е рамноправно вака...ја и рики во ист тим...страшно ќе биде....:D и интересно.... :D aма мотивација иам дека играм против @Fastforza што не ми подаваше прошла утакмица...

challenge accepted :gjavol: А какви топки ти давав на почетокот на утакмицата.. :cautious: и уште збориш:lut: :P Тоа што ти не реализираше, не е мој проблем.. :D

@Корисничко име: , јас ко шо сум прегладнет за фудбал ќе дојдев али ми е страв дека ќе скинам некој мускул. Не ми е толку за парите колку шо е заебан фактот дека неам играно два и пол месеца. Иначе школово ми е преку улица ал јбг.
Земи ги и предвид податокот дека теренот е грч ладен колку е надвор толку е и на него, а има добра разлика помеѓу една и друга утакмица барем сега не е за ќе се испонастине. Да беше потопло и јас би прифатил.

Sent from my Nexus 7

битно рики е во мој тим, ќе бидеме ефикасни во нападот, слободно пишете ја Т2 5+ ... :D[DOUBLEPOST=1420759559][/DOUBLEPOST]после утакмица ќе седнеме пак на топло капучино? :D

битно рики е во мој тим, ќе бидеме ефикасни во нападот, слободно пишете ја Т2 5+ ... :D[DOUBLEPOST=1420759559][/DOUBLEPOST]после утакмица ќе седнеме пак на топло капучино? :D
Ќе те кажам на девојка ти дека и се пушташ на келнерката.

Sent from my Nexus 7

битно рики е во мој тим, ќе бидеме ефикасни во нападот, слободно пишете ја Т2 5+ ... :D

Подобро да се типува колку гола ќе дадат белите, пошо ќе биде весело у нашата одбрана :)

Подобро да се типува колку гола ќе дадат белите, пошо ќе биде весело у нашата одбрана :)
Брат извини уште од сеа што не имаш и мене и рики во тим.... :D многу сме во минус во одбрана така....ај ќе пробам назад да играм... :D

Искрено мислам дека не сме рамноправно поделени.
Wiksa пари скаламуции и прошлата и оваа. Белите се појаки и тоа бајаги.

Бранко е крив.

Кога ги делев со кое размислување идев, Чатулу и саета у различна, форца и боостер исто (ако убаво сум го запомнил кој е боостер момакот беше и повеќе од добар е сеа ако сум го смешал ондак е мн грешка. другиве што останавме се тука некаде со квалитет освен стефан малку одскокнува од пријавениве а он игра од моја, зашо ако не е од моја ќе го заборавам и автоматски едната екипа е со играч помалку :)
Никаде не е кажано дека мора да сме така и пак ке кажам ако сум се излажал за боостер ондак да појаки сме. Иначе еве нека се направи и друга поделба не правам проблеми јас

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom