- Член од
- 28 октомври 2014
- Мислења
- 329
- Поени од реакции
- 144
И после Викса пак тепал, епа ќе тепа 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи и @Castiel ќе ви го даде човек за да можете голови и без топка да дадете и пак не ви одговара.И после Викса пак тепал, епа ќе тепа![]()
Незнам колку е рамноправно вака...ја и рики во ист тим...страшно ќе биде....и интересно....
aма мотивација иам дека играм против @Fastforza што не ми подаваше прошла утакмица...
Земи ги и предвид податокот дека теренот е грч ладен колку е надвор толку е и на него, а има добра разлика помеѓу една и друга утакмица барем сега не е за ќе се испонастине. Да беше потопло и јас би прифатил.@Корисничко име: , јас ко шо сум прегладнет за фудбал ќе дојдев али ми е страв дека ќе скинам некој мускул. Не ми е толку за парите колку шо е заебан фактот дека неам играно два и пол месеца. Иначе школово ми е преку улица ал јбг.
Ќе те кажам на девојка ти дека и се пушташ на келнерката.битно рики е во мој тим, ќе бидеме ефикасни во нападот, слободно пишете ја Т2 5+ ...[DOUBLEPOST=1420759559][/DOUBLEPOST]после утакмица ќе седнеме пак на топло капучино?
![]()
битно рики е во мој тим, ќе бидеме ефикасни во нападот, слободно пишете ја Т2 5+ ...![]()
Брат извини уште од сеа што не имаш и мене и рики во тим....Подобро да се типува колку гола ќе дадат белите, пошо ќе биде весело у нашата одбрана![]()