- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.158
- Поени од реакции
- 7.858
Јас откажувам , ми искочи нешто нема да можам да дојдам 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
7. @RickyLFC9 (мораш да научиш да броиш до 7 пријател пред тебе имало пријавени ти се пишуваш како 8ми оставаш празно место за некој или ???)
И сега што праиме? Пишал човекот првин, па после рече се откажува. Кај тебе е грешката.
Па се откажал де ќе си сменишИ сега што праиме? Пишал човекот првин, па после рече се откажува. Кај тебе е грешката.
Па се откажал по 24 саати, што треба јас да правам? Да го мењам бројот? И секој после мене да мења еден назад?Па се откажал де ќе си смениш![]()
Брат дозволена е бе промена на бројки и во јануарски преоден рок у наша лига немораш да чекаш лето за да ја смениш 8цата во фамозната 7цаПа се откажал по 24 саати, што треба јас да правам? Да го мењам бројот? И секој после мене да мења еден назад?
Абе ме реметиш ти мене?![]()
Али јас сакам да сум 9каБрат дозволена е бе промена на бројки и во јануарски преоден рок у наша лига немораш да чекаш лето за да ја смениш 8цата во фамозната 7ца![]()
pa ete prvite 6 prijaveni protiv drugite 6 prijaveni plus 1 izmena u timot ...Ќе се делиме ли на екипи?
За малку ќе ти пишев има време ама ми текна дека е петок утреЌе се делиме ли на екипи?