Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Јас откажувам , ми искочи нешто нема да можам да дојдам (n)

Абе може тоа со 3 екипи ама да се потстопли времево бе малку....ке се изпоразболеме вака иначе....што е до мене не е проблем и 3 ама нека кажат повеќето....

И @Vuxan рече не се пријавил зашто имало веќе мн пријавени, нека се изјаснат и другиве па ќе видиме зашто стварно доста се пријавија, ама па од друга страна е и грч ладно на тој терен.
Моментална бројка е 14 играчи + 2 голмани

Sent from my Nexus 7

Абе пријавете се 14 луѓе и крај.. се што е повеќе не иде и ке измрзнете на ладното.
Една замена е доволно сите по 10 минути ке одмараат и тоа е тоа..

Продолжуваме со редовно коло после мечот од купот

Следно коло е закажано на 11-01-2015 на ЈЈВ во аЈродром 15:00 GMT

1. @wiksa
2. @Stefan-kobe
3. @Сладоледџија
4. @Castiel
5. @Fastforza
6. @Redhead (дај му дозвола на @TheWhiteMamba )
7. @RickyLFC9
8. @ob1
9. @BoosterFa
10. @Saeta Rubia
11. @Cthulhu^
12. @Корисничко име:
13. @AleKostov
14. @KaWaGuChI
Пријавени измени до сега за ако некој откаже:
15. @Dr.House (предност има голманот за да не дојде случај една екипа да биде без голман и да играат со 2 измени (на гол + со играчот), ако другиве речат дека ова размислување не е фер еве јас ќе откажам играње за да играш ти ама да бидете со 2 голмани)
16. @Del Piero best 10

Последно уредено:
7. @RickyLFC9 (мораш да научиш да броиш до 7 пријател пред тебе имало пријавени ти се пишуваш како 8ми оставаш празно место за некој или ???)
И сега што праиме? Пишал човекот првин, па после рече се откажува. Кај тебе е грешката.

Па се откажал де ќе си смениш :)
Па се откажал по 24 саати, што треба јас да правам? Да го мењам бројот? И секој после мене да мења еден назад?

Абе ме реметиш ти мене? :D

Па се откажал по 24 саати, што треба јас да правам? Да го мењам бројот? И секој после мене да мења еден назад?

Абе ме реметиш ти мене? :D
Брат дозволена е бе промена на бројки и во јануарски преоден рок у наша лига немораш да чекаш лето за да ја смениш 8цата во фамозната 7ца :D

Брат дозволена е бе промена на бројки и во јануарски преоден рок у наша лига немораш да чекаш лето за да ја смениш 8цата во фамозната 7ца :D
Али јас сакам да сум 9ка :(

Ок заеби да не спамаме безвеза :D

Ќе се делиме ли на екипи?
За малку ќе ти пишев има време ама ми текна дека е петок утре :)

Продолжуваме со редовно коло после мечот од купот

Следно коло е закажано на 11-01-2015 на ЈЈВ во аЈродром 15:00 GMT (16 часот локално време)

бели
1. @wiksa
2. @Stefan-kobe
3. @Saeta Rubia
4. @AleKostov
5. @Fastforza
6. @TheWhiteMamba
7. @ob1

црни
8. @Сладоледџија
9. @BoosterFa
10. @RickyLFC9