Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Викса ја не сум за 3 екипи брат. -59043535 степени е у балонот, и сеа некои да чекаат и да мрзнат мислам дека не иде. Најубаво си е 2 екипи, саат време. Кој се пријавил прв тој ќе игра и тоа е тоа.

Болеста и шинатиот палец на левата рака по шутот на @Stefan-kobe не ме спречија да постигнам гол во 90та минута и да донесам lifeline, надеж за мојот тим. Но, истата не беше доволна и за жал загубивме. Сепак, покажавме карактер и можеме да извлечеме позитиви од натпреварот. Веруваме дека следната ќе победиме.
Ме интересира искрено дали си ти ова сериозен?o_O

Викса ја не сум за 3 екипи брат. -59043535 степени е у балонот, и сеа некои да чекаат и да мрзнат мислам дека не иде. Најубаво си е 2 екипи, саат време. Кој се пријавил прв тој ќе игра и тоа е тоа.
Ок тогаш првите 12 пријавени играчи плус мамбата и уште еден голман и задржуваме формат на игра

Sent from my Nexus 7

Ќути брат @Fastforza којзнае кој клетви ги пуштал додека ме немало. :D

Па од толку пцуење и притисок од мене, време беше да кикснат :D

Иначе и ја се сложувам со Стефан, се виде денес дека 2 измени у екипа не е тоа тоа.. 12 души + 2 голмани е таман.

@ob1 Валенсија-Реал 2-1 :ojeaa: После 10 години можам конечно да ти вратам :D
@Castiel Денеска ко за инат сите голови што ги даде ти беа најдобрите воопшто од кога играме :pos:
ја од увек сум eфикасен...само нејкев ептен да се експонирам..ама ептен тапа коефициенти ми даде и мораше да покажам малку фудбалска магија.... :D

Кавагучи ми потврди.

Пошто глеам дека има бајаги луѓе, дали сакате да прашам за уште еден термин(по предлогот на Викса), или да си остане вака па да се мењате вие?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom