O
ob1
Гостин
Исконтактирајте го и Кавагучи за втор голман. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си отиде и падна РеалИсконтактирајте го и Кавагучи за втор голман.![]()
Ме интересира искрено дали си ти ова сериозен?Болеста и шинатиот палец на левата рака по шутот на @Stefan-kobe не ме спречија да постигнам гол во 90та минута и да донесам lifeline, надеж за мојот тим. Но, истата не беше доволна и за жал загубивме. Сепак, покажавме карактер и можеме да извлечеме позитиви од натпреварот. Веруваме дека следната ќе победиме.
Ок тогаш првите 12 пријавени играчи плус мамбата и уште еден голман и задржуваме формат на играВикса ја не сум за 3 екипи брат. -59043535 степени е у балонот, и сеа некои да чекаат и да мрзнат мислам дека не иде. Најубаво си е 2 екипи, саат време. Кој се пријавил прв тој ќе игра и тоа е тоа.
Ќути брат @Fastforza којзнае кој клетви ги пуштал додека ме немало.![]()
Аман бе уште не научи. Нормално дека неМе интересира искрено дали си ти ова сериозен?![]()
ја од увек сум eфикасен...само нејкев ептен да се експонирам..ама ептен тапа коефициенти ми даде и мораше да покажам малку фудбалска магија....
абе не јади г*мна пиче едноЗа мене едно топло капучино ќе ве молам.![]()
Те разбирам бе капучино со шлаг сакаше ама не ти фати.абе не јади г*мна пиче едно![]()